Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU Škorpije brine finansijska situacija, za Rakove je ovo period važnih odluka

Foto: Pexels

Zvezde vam poručuju:

OVAN 

Željni ste dobre akcije na poslovnom planu. Nemate mnogo strpljenja za sporiji ritam saradnika. Imate velika očekivanja, ali i određene prepreke. Povećani troškovi u vezi sa renoviranjem ili opremanjem doma, razmišljate o pozajmici ili kreditu. Nesporazumi sa prijateljima ne ostavljaju vas ravnodušnim.

BIK

Poslovna situacija je nešto bolja, ali niste sigurni da li možete da verujete nekom od autoriteta. Detaljna finansijska analiza vaših postojećih resursa može odložiti neke odluke. Rizični poduhvati se nikako ne preporučuju. Usmeravate akcije na inostrane projekte. Ne verujte u sve što čujete. Romansa na dužem putu.

BLIZANCI

Zbunjeni ste razvojem događaja, jer ne odvija se sve kako ste planirali. Finansijska situacija nije razlog za toliko preteranu brigu. Ne možete da se usaglasite sa partnerom oko nekih bitnih zajedničkih planova. Planirani duži put se odlaže. Obratite naročitu pažnju na zdravlje i ishranu u ovoj nedelji. Opustite se.

RAK

Ne odustajte od svog plana, ali ipak sačekajte neko vreme pre razgovora sa pretpostavljenima. Neki od vas će prihvatiti primamljivu poslovnu ponudu. Ukoliko potpisujete važne papire dobro ih prethodno proučite. Razgovor sa partnerom otklanja neke sumnje iz prošlosti. Ovo je period važnih odluka, sudbonosno da, mnogi će uskoro izgovoriti.

LAV
Ponovo razmatrate vaše dugoročne ciljeve. I sami uviđate da su promene neophodne kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Nezadovoljni ste svojom finansijskom situacijom i uznemireni trenutnim dešavanjima. Pomalo ste se opustili u prethodnom periodu. Problem u domu eskalira, od vas se očekuje spasonosno rešenje.
DEVICA
Potpisivanje ugovora se odlaže, a uzrok je finansijska komponenta. Ukoliko ste u toku kupoprodaje nekretnina moguće su komplikacije. Promene u odnosu sa partnerom su evidentne, probajte da ostanete mirni da ne biste od trenutne krize napravili veći problem. Nervozni ste, šetajte više i bavite se sportom.
VAGA

Osećate se umorno od mnogobrojnih obaveza u proteklom periodu. Čini vam se da nemate više snage i energije da se suočavate sa nagomilanim problemima. Pokušajte da uravnotežite poslovne i porodične obaveze. Pesimističniji ste nego inače. Odvojite vreme za odlazak u prirodu ili prijatno veče sa porodicom. Uznemireni ste.

ŠKORPIJA

Finansijska situacija vas zabrinjava. Kreativniji ste, pa u mnoštvu ideja sledite onu koja je neobična ili čak ekscentrična. Nepredviđene poteškoće u vezi sa planiranim dužim putem vas brinu. Neko na poslu je raspoložen za kritiku, ali ni vi ne ostajete dužni. Obratite pažnju na ishranu, dobijate na težini.

STRELAC

Energičniji ste, ali nejasne komunikacije stvaraju zabunu u vašem okruženju. Preokupirani ste finansijama, troškovi izmiču kontroli. Rizični poduhvati u vezi sa nekretninama sada donose samo gubitke. Partner očekuje od vas čvršći stav u vezi sa nekim porodičnim problemom.

JARAC

Sada ste potpuno sigurni da ste u procesu velikih promena na poslovnom i ličnom planu. Partnerski odnosi svih vrsta takođe su deo tih promena. Ne brinite se previše što još uvek finansije ne odslikavaju uložen rad. Osetljiviji ste nego inače. Neslaganje po nekom važnom pitanju sa članom porodice će vas rastužiti.

VODOLIJA

Vaša trenutna uznemirenost uzrokovana je nekim strahovima u vezi sa poslovnim angažovanjem. Ne rešavajte postojeće finansijske probleme dodatnim kreditima ili zaduživanjem. Preosetljivo reagujete na nečije komentare na poslu. Neminovna je jasnija komunikacija sa vaše strane. Partner vas kritikuje.

RIBE

Sa više optimizma čekate rasplet događaja na poslu, znate da vaših pet minuta tek dolazi. Ipak, ne možete da izbegnete oštru konfrontaciju sa pretpostavljenima. Ne uspevate najbolje da uskladite poslovne i porodične obaveze. Avanturistički ste raspoloženi i spremni za akciju. Prijao bi vam put u toplije krajeve. Čuvajte se virusa.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti