Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU Ovaj znak danas ne treba da rizikuje, Vage danas mogu da impresioniraju SVE

Leto/Horoskop/Suncokreti
Foto: Pixabay

Poslušajte šta vam kažu zvezde prvog dana vikenda

OVAN

U akciji ste, dinamični i preduzimljivi. Okruženi ste sa ljudima koji imaju slične poslovne ciljeve. Neko od prijatelja nudi vam primamljivu poslovnu saradnju. Spontani ste, bezbrižni i opušteni u odnosu sa voljenom osobom. Izbegavajte previše gurmanske hrane i alkoholnih pića. Bavite se više sportskim aktivnostima.

BIK

Još uvek nemate konačne odgovore na stare probleme bilo da je u pitanju dom, porodica ili emotivni život. Povoljno je vreme za potpisivanje važnih ugovora kao i dobijanje kredita. Partner ima zanimljive predloge, saslušajte pažljivo i razmotrite promenu dosadašnjih planova. Pojačana pažnja neophodna je deci. Planirate duži put.

BLIZANCI

Želite da uradite nešto potpuno novo i izazovno. Rizikovanje vam se ne preporučuje. Novi poslovni kontakti otvaraju vam neke nove mogućnosti. Dominantni ste i namećete svoju volju u odnosu sa partnerom. Moguće su konfliktne situacije i nesporazumi. Nemilosrdni ste i prema sebi, namećete tempo koji ne možete da izdržite.

RAK

Donošenje važnih i delikatnih poslovnih odluka zahtevaće vašu odlučnost. Mogući su manji nesporazumi. Razmišljate o daljem usavršavanju ili upisujete neki kurs. Potpuno ste sigurni u ono što želite u vašoj vezi. Ako ste nezadovoljni ili slobodni, počinjete nešto novo i uzbudljivo. Partner je osetljiviji nego inače.

LAV

Budite konkretni u vezi sa nekim problemom na poslu da biste izbegli nesporazume ili stresne situacije. Novac vam samo prolazi kroz ruke. Ne preporučuju se nikakva spekulativna ulaganja ili rizični poslovi. Izlaze na površinu neki vaši strahovi, ljubomora ili neke skrivne želje u odnosu sa partnerom.

DEVICA

Preokupirani ste teškim i važnim odlukama, pokušajte da iznađete jednostavna rjšenja na vaše probleme. Menjate svoje stavove u vezi sa već utvrđenim i postavljenim ciljevima. Prihodi su nešto bolji, ali odložite sve važne finansijske odluke. Privlači vas neko kreativan i talentovan. Nervozni ste. Prekontrolišite zdravlje.

VAGA

Razvedrite se, jer sreća je na vašoj strani. Ukoliko vam je potrebna nečija usluga dobićete je, ako je potrebno da impresionirate nekog, samo napred. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pažnja i pomoć. Pokušajte da ne budete nametljivi, upotrebite vašu diplomatičnost. Neobičan kontakt sa nekim iz inostranstva.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija ne izgleda loše, ali vi ste nezadovoljni. Samokritični ste i uzimate stvari previše ozbiljno. Trenutno vam se čini da je sve gore nego što jeste. Ne donosite nikakve drastične odluke u vezi sa finansijama. Ukoliko ste slobodni, flertujete. Napetost u domu rešavate čestim izlascima.

STRELAC

Pokušavate da zaokružite započet proces finansijskog osiguranja vaše budućnosti. Poslovne aktivnosti ne uspevate da obavite u planiranom roku. Kraći poslovni put može da bude vrlo produktivan. Dobijate poziv da učestvujete na nekom važnom događaju. Srećete zanimljivu osobu. Budite oprezni u saobraćaju.

JARAC

Donosite važne odluke koje mogu da nose i određene nepovoljne posledice. Da biste nešto ostvarili, morate trenutno nešto i da žrtvujete. Osećaj izdvojenosti i usamljenosti je prolazan. Vaša neodlučnost uzrokuje nestrpljenje partnera. Razlike u stavovima vas onespokojavaju i čine nezadovoljnim. Stari problemi ponovo su aktuelni.

VODOLIJA

Srećete interesantne ljude na kraćem poslovnom putu. Pozabavite se svojim finansijama, neke ranije odluke zahtevaju ponovnu analizu. Napeti ste. Probajte da ne kažete bas sve što mislite, naročito u komunikaciji sa ljudima sa kojima se ne slažete. Budite oprezni u rukovanju oštrim predmetima.

RIBE

Ambiciozniji ste i sigurniji na poslovnom planu. Ipak još uvek pažljivo donosite svaku poslovnu odluku da ne biste kasnije sve radili iz početka. Dobijate pomoć ili finansijsku podršku. Razmatrate promenu mesta boravka ili kupovinu nekretnine. Nekoga neodoljivo privlačite. Nesporazumi sa partnerom su zabrinjavajući.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti