Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU Ovan želi da eksperimentiše, Rakovi- ne verujte u sve što čujete

Foto: Pexels

OVAN

Teško se disciplinujete i fokusirate na praktične stvari osim ukoliko nije uključen element rizika. Nemate puno strpljenja. Želite da promenite svoju uobičajenu svakodnevicu i da eksperimentišete. Odnos sa partnerom je emotivniji. Neko ekscentričan zaokuplja vam misli. Preporučuje vam se više sportskih aktivnosti.

BIK

Nameravate da sprovedete svoje ideje po svaku cenu. Nemate punu koncentraciju i fokus na poslu. Moguće su krajnje zbunjujuće situacije sa nadređenima. Suočavate se sa određenim problemima u odnosu sa decom. Zabrinuti ste. Postojeći emotivni odnos ušao je u fazu zahlađenja.

BLIZANCI

Oklevate donošenje važnih odluka u vezi sa nekim porodičnim pitanjima. Preseljenje je jedna od opcija. Napokon dobijate dugo očekivano priznanje ili unapređenje na poslu. Ponovo razmatrate nedavno dobijenu poslovnu ponudu. Ne propuštajte šansu koja može da vam značajno promeni finansijsku situaciju. Planirate dugo putovanje.

RAK

Previše zahtevate od sebe kad je posao ili karijera u pitanju. Pronađite adekvatan balans poslovnih i porodičnih obaveza. Neke situacije na poslu nisu vam potpuno jasne, ne možete da otkrijete šta se stvarno događa. Ne verujte u sve što čujete. Problemi sa partnerom uzrokovani su nekim porodičnim pitanjima.

LAV

Zabrinuti ste u vezi sa nekim poslovnim i finansijskim aktivnostima. Razmislite da li je nameravani ulazak u partnerski odnos toliko značajan za vaš finansijski i poslovni uspeh. Problem na porodičnom planu vas uznemirava i remeti vaš ustaljen ritam. Pokušajte da izgladite nesporazum sa prijateljem.

DEVICA

Potpuno ste se povukli i razmatrate svoje naredne korake na poslovnom planu. Uglavnom se osećate izdvojeno i usamljeno. Nemate više snage, a ni strpljenja, da se nosite sa istim problemima. Probajte da budete objektivni i jasno sagledate svoje potrebe kao i potrebe partnera. Obavite kontrolne preglede.

VAGA

Pokušavate da uradite sve što možete na profesionalnom planu čak ako to podrazumeva i određen rizik. Potrebne su vam promene i krenuli ste u akciju. Emotivna podrška partnera vam je potrebna više nego inače. Promenljivog ste rasploženja i pronalazite razloge da stalno nešto brinete. Opustite se i provodite više vremena na otvorenom.

ŠKORPIJA

Preopterećeni ste na poslu, umorni ste i iscrpljeni. Ne dobijate očekivanu podršku ili pomoć. Trenutna tenzija može da bude uzrok donošenja nekih pogrešnih odluka. Partner vam može pomoći da se oslobodite nagomilanog stresa. Preusmerite svoju pažnju na inostranstvo i kontakte koji su u toku. Mogli bi da budu profitabilni.

STRELAC

Pokušajte da budete objektivni i odvojite realno od imaginacije. Ekstravagantni ste i preoptimistični. Preterujete u svemu više nego što je to uobičajeno bilo da ste neoprezniji u poslu ili da više trošite. Nesporazum sa članom porodice vas uznemirava. Partner doliva ulje na vatru. Neko vas tajno privlači.

JARAC

Trenutne prepreke i smetnje na poslu ne bi trebalo da budu obeshrabrujuće. Imajte na umu da je to samo trenutno prolazno stanje. Najbolje što možete da učinite je da strpljivo sačekate predstojeće pozitivne promene. Ne možete da pratite hirovite promene partnerovog raspoloženja.

VODOLIJA

Želite da nametnete po svaku cenu svoja rešenja u nekom vrlo osetljivom porodičnom problemu. Dobra ideja je da ne budete previše kritični. Razmišljate o poslu koji može da zahteva preseljenje. Razgovor sa partnerom na tu temu neće vam olakšati donošenje odluke. Otkazujete sastanak, niste spremni za novu vezu.

RIBE

Uporni ste u ostvarenju svojih postavljenih poslovnih ciljeva. Niste zadovoljni nekim aspektom svog posla i želite promene. Upornošću možete mnogo da postignete. Pomalo ste uznemireni, ali pažljivim planiranjem možete otkloniti moguće probleme. Nepremostivi problemi sa partnerom su zabrinjavajući. Neplanirani kraći put.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti