Претрага
Претрага
Close this search box.

DO 12. MAJA ISKORISTITE SVE ŠTO MOŽETE! Ovan će biti blizu propuštanja šanse, Vaga meta manipulacije, a vi?

Foto: Pexels

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja 2024. godine donosi zanimljiva dešavanja, a glavni razlog je nova energija koju dobijamo posle uskršnjih praznika. Emocije će mahom biti pozitivne, ali astrologija ima hitne savete za svakog znaka horoskopa. U nastavku pogledajte na šta bi trebalo da obratite pažnju ove nedelje:

OVAN

Ove nedelje pokušajte da mislite o sebi, ali ne samo kao o pojedincu ili svojoj društvenoj ulozi, već kao o delu celine i nečem većem. Razmislite o svojoj suštini. Ona vas nevidljivim nitima povezuje sa pravim ljudima i šansama koje mogu lako da vam promaknu, ako ih na vreme ne prepoznate.

BIK

Ovo je najbolje vreme da naučite kako da balansirate u sukobima, bez gubljenja svoje tačke gledišta ili povlačenja sa svoje pozicije. Sada mogu da se pojave situacije u kojima ćete morati da se branite. Budite umereni i dovoljno odlučni, ne dozvolite da vas ubede u ono što nije istina.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Da li ste zadovoljni sobom? Odgovorite na ovo pitanje objektivno, bez osvrta na očekivanja ili mišljenja drugih. Prepoznajte svoja dostignuća i pohvalite se. Ako vam ništa ne padne na pamet, potražite savet i pitajte u čemu ste dobri, ali samo od najbližih. Oni će vam biti inspiracija.

RAK

Odvojite vreme ove nedelje za samoću i putovanje unutar svojih misli. Svaka meditacija, opuštanje, čitanje knjige ili rad na sebi, dobar je izbor. Uradite sve sve što vas povezuje sa trenutkom zadovoljstva i otklanja unutrašnje brige. Prijaće vam razgovor o važnim temama sa voljenom osobom.

LAV

U nedelji od 6. do 12. maja 2024. godine koristite kreativnost na poslu, ali ne zapostavljate ni lični život. Uradite nešto drugačije, ne onako kako ste oduvek bili navikli, već spontano. Ovo može da vam donese značajniji rezultat, više radosti i zadovoljstva. Jednom rečju, ove nedelje bi trebalo da budete slobodniji.

DEVICE

Svako od nas sadrži i mušku i žensku energiju. Ove nedelje vam je važno da radite sa svojom muškom energijom i da je razvijate. Aktivno delujte, ostvarujte svoje zamisli, a takođe dajte sebi podršku, vidite svoje rezultate i cenite ih. Dobićete nagradu koja će vam značiti.

VAGA

Ne dozvolite drugima da vam nameću svoje mišljenje i ubeđuju kako treba da postupite. Vi ste najbolji diplomata i maestralno pronalazite kompromise, ali ne dozvolite da vam neko izbriše prioritete, težnje i snove. Ove nedelje ćete naučiti kako još bolje možete da upravljate emocijama.

ŠKORPIJA

Vreme je da obratite pažnju na svoje zdravlje i fizičko stanje. Analizirajte svoju ishranu i unesite promene, odmah ćete osetiti bolju energiju i raspoloženje. Ne ustručavajte se da pokažete emocije, naprotiv. Ako im se prepustite, možete da dobijete ono o čemu ste sanjali.

STRELAC

Ne zaboravite šta ste radili prošlog meseca. Fokusirajte se na pozitivne stvari, na sve ono što ste uspeli. Ne tražite zamerke u svom umu i ne grdite sebe za nešto što se iz nekog razloga nikada nije dogodilo. Ponekad je potrebno da se podsetite prethodnih uspeha, da biste nastavili dalje sa motivacijom.

JARAC

Ne bi trebalo sada da započnete nešto novo i važno. Potrošićete mnogo truda i vremena, a rezultat neće biti ono što biste želeli. Fokusirajte se na svakodnevne zadatke, dovršite nedovršene i odložene. Ne odustajte potpuno od svojih novih planova, samo je potrebno da se malo strpite.

VODOLIJA

Od 6. do 12. maja 2024. godine pazite šta i kako govorite. Sada je vreme kada reči mogu da imaju snažan uticaj na oblikovanje vaše stvarnosti i budućnosti. Pokušajte da uklonite negativne misli, a posebno brige o onome što se još nije dogodilo. Oslonite se na partnera.

RIBE

Sve ćete uspeti, čak i ako u početku izgleda potpuno drugačije. Početkom nedelje mogu da se pojave poteškoće i prepreke, ali su sve premostive. Uvek imajte na umu cilj koji vam je važan i neka svaka akcija koju preduzmete, bude povezana sa njim. Tokom vikenda vas čeka veliki uspeh.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti