Претрага
Претрага
Close this search box.

Dvostruki PUN MESEC donosi drastične promene za 3 znaka: Ovo je “NAJČUDNIJI DOGAĐAJ” leta 2024. godine, tvrde astrolozi

Foto: Pixabay

“Najčudniji” događaj leta 2024, kako ga astrolozi nazivaju, dvostruki je pun Mesec u Jarcu, koji je počeo 24. juna i završava se 21. jula. Pored ose pomračenja u Vagi i Ovnu, puni Meseci čine opoziciju između znakova Jarca i Raka. A oni su odgovorni za karijeru i nekretnine, kao i ciljeve u životu svake osobe.

To znači da će drugi pun Mesec u Jarcu 21. jula 2024. uticati na temelje života mnogih ljudi, a Mesec će ovog dana biti u pozitivnom aspektu trigon sa planetom iznenađenja Uranom. Možete da očekujete šokantne okolnosti. Najviše će uticati na tri znaka horoskopa, pa pogledajte da li ste na spisku drastičnih promena:

STRELAC

Pun Mesec u Jarcu dolazi u vaš finansijski sektor, što znači da će se 21. jula desiti važan događaj vezan za vaš lični novac. Možda ćete odlučiti da investirate, obavite veću kupovinu ili preraspodelite prihode da biste poboljšali svoje životne uslove. Vladar punog Meseca, Saturn, biće u sektoru nekretnina. Možete uspešno da prodate ili kupite stan, a možda čak i da iznajmite prostor za posao.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti