12.2 C
Novi Sad
28/09/2022, 06:02
Lifestyle Horoskop za sredu, 11. mart

Horoskop za sredu, 11. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prihvatate se poslova koje je trebalo vaši saradnici da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.  Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu.

BIK

Imate dobre ideje kada je u pitanju pokretanje novog posla i uskoro ćete uspeti da ih ostvarite. Možete da očekujete povolan dan za početak nove veze ako postoji osoba koja vam se dopada. Polako dolazi do spajanja. Povedite računa o štitnoj žlezdi. Podložni ste problemima sa hormonima.

BLIZANCI


Partner često postavlja pitanja koja Vam podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Potrebna Vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži deo posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete.  Prijaće vam što više sna kao i neko vreme koje budete uspeli da izdvojite samo za sebe.
RAK

Vaš ljubavni život vam neće biti najbitniji danas, ali ako ste već u braku uživaćete u porodičnoj atmosferi. Problemi, posebno ako se bavite logistikom i vožnjom. Moguće je da imate višak energije! Očekuje vas dan koji može da bude veoma povoljan za vežbanje, teretanu, bavljenje sportom ili bilo kojom fizičkom aktivnošću.

LAV


Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji dan. Moguć je nedostatak nekih minerala u organizmu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga.

DEVICA


Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prihvatite novu ideju koju predlažu Vaši saradnici. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije. Smanjite alkohol i unos štetnih supstanci. Potrudite se da počnete da mislite na sebe.

VAGA


Potrebno je da promenite neke svoje navike vezane za posao ako želite da ostvarite napredak. Dopada vam se osoba koja je pokazala interesovanje ka vama. Uskoro vas očekuje uzbudljiv susret i mogućnost za vezu. Skloni ste upalnim stanjima i veoma ste osetljivi danas. Mogući su i problemi sa povišenom temperaturom.

ŠKORPIJA


Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni. Večernje sate rezervišite za svoj “svet intime”, prijaće Vam opuštanje.

STRELAC

U ovom periodu ćete više izlaziti i zabavljati se, a u sred svega toga možete naći i ljubav. Izgleda da se u ovoj sferi neće desiti ništa od značaja. Problemi u privatnom biznisu. Bolovi u donjem delu leđa bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Moguće su i tegobe vezane za bubrege. Preporuka je da posetite vašeg lekara.

JARAC


Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi nečega što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Moguć je manji pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj bi zdravlje vrlo lako moglo da postane oslabljeno.

VODOLIJA


Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred svojim saradnicima. Manji pad energije bi mogao da vas prati u drugom delu dana.

RIBE


Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak. Psihosomatski problemi su mogući kod vas.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments