Naslovna Lifestyle Horoskop za utorak, 11. februar

Horoskop za utorak, 11. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju. Nema naglašenih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži.

BIK

Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psihofizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da obavi i Vaš deo posla. Prija vam bavljenje sportom i rekreacija umerenog tipa.

BLIZANCI


Pripremite se za komplikacije kada je u pitanju posao. Imaćete dosta nekih problema danas. Moguće je da niste imali dovoljno vremena da se posvetite partneru i da je on to protumačio kao nedostatak vašeg interesovanja.  Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate, štetne supstance, unos lekova na svoju ruku itd.

RAK

Moguće je da ćete imati dosta stresova i neočekivanih promena na poslu. Nepovoljan dan je ispred vas. Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom koja ima određena očekivanja kada ste vi u pitanju. Bez problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži.

LAV


Predstoji Vam emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite emotivnu neizvesnost. Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak, stoga delujete užurbano. Sve bolje stanje vam dolazi kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA


Moguće je da ćete na polju posla imati neke probleme koje ne očekujete danas. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu ili za neko prolazno poznanstvo koje vam neće mnogo značiti. Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Zdravlje vam je jako dobro iako ste na drugim poljima opterećeni.

VAGA


Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte. Izbegavajte cigarete i pazite na svoje zdravlje. U narednom periodu će vam pluća biti naglašena kao veoma slaba tačka.

ŠKORPIJA


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama, sledi vam nagrada za uloženi trud. Skloni ste prejedanju u ovom periodu i to bi moglo da vam se dešava na nervnoj bazi.

STRELAC

Ako budete bili preterano impulsivni, moguće je da ćete imati neke svađe na poslu danas. Razmšljate o braku i očekuju vas neki važni razgovori sa voljenom osobom. Spremni ste za ozbiljnije odluke. Puni ste energije i snage! Očekuje vas period u kojem će vam zdravstvena situacija biti jako dobra.

JARAC


U odnosu sa voljenom osobom promene su neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza lažnih obećanja, problemi se neće rešavati sami po sebi. Pokazaće se da imate pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopleto ponašanje. Mogući su problemi sa šećerom kod vas.

VODOLIJA


Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali, ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite. Čuvajte se u saobraćaju. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme zbog loše koncentracije.

RIBE


Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, potrebno je da napravite emotivnu distancu. Nemojte ignorisati nečije reči. Ponekad je teško priznati lični neuspeh, ali to je prvi korak koji vodi ka rešenju i psihološkom olakšanju. Povišena temperatura je naglašena kod vas u ovoj fazi. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da vodite više računa o svom zdravlju.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments