Претрага
Претрага
Close this search box.

KAKO DA NAPRAVITE PUNĐU SA MARAMOM? Zavodljiva frizura koja će vas izdvojiti od drugih

INSTAGRAM/MATILDADJERF/PRINTSCREEN

Ako želite savršenu punđu svaki dan, a nemate vremena da odlazite do salona, poslužite se jednostavnim trikom – upotrebite svilenu maramu.

Glamurozni, letnji stil ćete najlakše postići zahvaljujući ovom detalju. Za stil nije dovoljno samo da pratite trendove, već i da pokažete smelost i autentičnost. Ovaj modni dodatak odiše elegancijom i predstavlja sofisticiranu zamenu za gumicu, a definitivno će vas izdvojiti od drugih.

Marama je efektan ukras i zbog toga ih i modne kuće poput Gučija stalno vraćaju na modne piste. Najpraktičnije je da nabavite svilenu, tanku maramu, u vašim omiljenim bojama. Prevelike ili glomazne marame ćete teže stilizovati u kosi.

Kako da napravite punđu sa maramom?

Pročešljajte kosu i vežite je u rep tankom, silikonskom gumicom. Uzmite svilenu maramu i vežite je oko gumice, tako da oba njena kraja budu jednake dužine. Na donji deo repa takođe zakačite jednu silikonsku gumicu. Uhvatite maramu za krajeve i povucite je ka dnu repa, odnosno ka gumici koja je postavljena niže, kao na snimku ispod. Umotajte kosu oko marame, ka glavi, tako da dobijete pufnastu punđu. Pričvrstite punđu ukosnicom, a onda zavežite krajeve marame u čvrstu mašnu. Istovremeno ćete dobiti elegantan izgled i zaštititi se od vrućine.

Ukoliko imate tamniju kosu, preporučuje se da birate jake boje poput žute, tirkizno plave ili pink. Ako imate svetliju kosu, birajte tamnije marame kako biste postigli efekat kontrasta.

lepaisrecna.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti