Najneprijatniji trenuci dodele Oskara

Foto: Profimedia, PictureLux

Ovogodišnja dodela Oskara posebna je po tome što po prvi put nakon 1989. godine nije bilo voditelja.

Znate ono kada ne znate kako nekoga pozdraviti na odlasku? Upravo se to sinoć dogodilo glumcu Ramiju Maleku i voditelju Rajanu Sikrestu. Iako se voditelj nagnuo prema novopečenom Oskarovcu za poljubac u obraz, glumac ga uopšte nije video i obratio se kameri, što je situaciju učinilo baš neprijatnom.

Možda najneprijatniji trenutak prenosa uživo bila je cela interakcija voditeljke Ešli Grejam s glumcem Džejsonom Momoom i njegovom suprugom Lisom Bonet.

Već smo pisali o emotivnom nastupu Lejdi Gage i Bredli Kupera koji je Irina morala da gleda iz prvog reda. Osim toga, celu je noć provela sedeći između njih dok su se došaptavali i komentarisali ceremoniju, pa su svi posmatrali njene reakcije.

Kada je glumica Ređina King krenula na pozornicu kako bi preuzela Oskara za najbolju sporednu glumicu dogodila joj se mala nezgoda. Štikla joj je zahvatila deo haljine, a glumac Kris Evans joj je odmah priskočio u pomoć i pomogao da se popne stepenicama.

Muzičar Farel bio je jedan od prezentera nagrada, a sve je začudio modnim izborom. Odlučio se za maskirno odelo, a kao da to nije bilo dovoljno, umesto dugih pantalona nosio je kratke, zbog čega je ismejan na društvenim mrežama.

Govori na Oskarima se znaju odužiti, ali pritom biti simpatični,ali ne i ovaj. Ekipa filma ‘Vice’ dobila je nagradu za najbolju šminku, a produkcija ih je bukvalno morala oterati s pozornice.  Dok su čitali imena svih saradnika kojima su hteli da se zahvale bili su vidljivo nervozni, a omaklo im se nekoliko ponavljanja, pa ovo možemo nazvati najgorim govorom s ovogodišnjeg Oskara.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti