Najveće nesreće na setovima poznatih filmova

Holivud je okrutno mesto, a pored stalne borbe sa konkurencijom, na filmskim setovima može biti i te kako opasno po život.

Dok neki glumci za potrebe akcijskih scena rado biraju kaskadere, ima i onih koji odlučuju da sve urade sami. Nekad, ta odluka ih skupo košta…

Dilan O’Brajan: Lavirint

Treći deo tinejdž filma Lavirint: Lek smrti od nedavno je u bioskopima. Ipak, malo ko zna da je snimanje u martu 2016. godine stalo, kada je glavni glumac, Dilan O’Brajan, tokom snimanja scene na krovu vozila, pao i udario ga je auto. Brajan je imao potres mozga, slomljene kosti na licu i brojne posekotine.

Isla Fišer: Velika iluzija

Naredna scena jednaka je on iz noćne more. Naime, Isla je imala scenu ulaska u ogroman stakleni akvarijum prepun vode, dok je bila zavezana lancima. U filmu, Isla se oslobađa lancima „magijom“, a na setu, Isli se lanac zaglavio. Kako je izjavila, svi su mislili da glumi, a ona se zapravo davila. Tek nakon 3 minuta, ljudi na setu su shvatili šta se dešava.

Čening Tejtum: The Eagle

Tokom snimanja ovog filma u Škotskoj, Tejtup je trebao da snimi scenu ulaska u ledenu vodu, samo u kupaćem kostimu. Ono što ga je grejalo bilo je polivanje vrelom vodom sa strane. Tokom snimanja scene, neko od ekipe zaboravio je da ohladi vodu, te je na Čeninga počela da pljušti ogromna količina ključale vode. Čening se tom prilikom poprilično ispekao na veoma nezgodnom mestu.

Džejson Statam: Plaćenici 3

U filmu, Statam vozi kamion i upada u Crno more. To se zapravo i desilo na setu, a Džejson je bez ikakve pomoći izašao iz kola i isplivao na površinu.

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti