Odri Hepbern- tajna vitke linije

Foto: SlovoPres

Nikada nije držala dijete, a bila je izuzetno vitka.

Holivudska glumica neverovatne lepote, najpoznatija po ulozi u filmu „Doručak kod Tifanija“, bila je visoka 170 centimetara, a teška samo 49 kilograma.

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj u ishrani, istina je bila daleko od toga. Većinu svog odraslog života vodila je zdrav način života. U razgovoru za People jednom prilikom rekla je da u tajni njene vitke linije zapravo i nema neke tajne.

Njen sin Luka Doti je rekao kako njegova majka nikada nije bila na dijeti.Zapravo, jako je volela talijansku hranu i testeninu. Jela je od svega pomalo, ali više žitarica nego mesa.

Za doručak je jela tost i džem, za ručak teletinu, piletinu ili testeninu, a za večeru je često imala supu u kojoj ima mesa i povrća. Nakon večere bi pojela nekoliko kockica crne čokolade i često popila malo viskija.

Uz to je redovno vežbala. Volders, njen partner poslednjih 13 godina njenog života, je rekao da su često zajedno šetali i da je mogla pešačiti više od njega. Njen režim vežbanja bio je uravnotežen i lagan za izvođenje.

Međutim, nije uvek imala zdravu težinu. Odri je odrastala u Holandiji pod nemačkom okupacijom, pa je neretko jela samo biljke, a često su to bile lukovice lala! Do oslobođenja Holandije 1945. godine obolela je od žutice i bila opasno neuhranjena.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti