Oni su rođeni detektori laži

Uložiće vreme i energiju kako bi otkrili istinu, ispravili grešku i dostigli svoje ciljeve.

Ovan- Ovnovi se mogu fokusirati na ono što žele da su skloni da rade stvari o kojima nisu dobro promislili. Taj cilj postaje Ovnov celokupni fokus, i zbog njihove tvrdoglavosti, neće stati dok ga ne ostvare.

Devica- Ono što Device najviše od svega mrze je da ne znaju odgovor na neko pitanje. Bilo da je u pitanju sitnica ili nešto veliko, Device će uraditi sve što mogu kako bi saznale šta se događa. Iako su ljudi često skloni da ostave stvari takve kakve jesu, Devica to ne može. Ona će napraviti sve u svojoj moći da se više nikad ne nađe u situaciji da nešto ne zna. Rođenim istraživačima nijedna tajna neće ostati skrivena.

Lav- Lavovi ni u ludilu neće dopustiti da se stvori lančana reakcija koja njima ne odgovara. Ako predosete da je nešto nije u redu ili da im neko ne govori istinu, oni će se bez razmišljanja baciti na rešavanje misterije.

Blizanci- Ako neko nešto pred njima skriva ili izbegava neke teme, Blizancima će to odmah probuditi interes i želju da dublje kopaju kako bi otkrili o čemu se radi. Oni uvek znaju šta treba pitati, koje korake treba preduzeti, imaju energije i dovoljno su fokusirani da naprave šta se mora napraviti. Blizanci nikad neće dopustiti nekome da lažima povredi druge ljude. Njih vodi želja za otkrivanjem istine.

Jarac- Iako su jako oprezni, Jarcu koji traži odgovore odgovore nijedna prepreka nije dovoljno velika da ga u tome zaustavi. Ako žele odgovore, voljni su dati truda. Svesni su da će situacija s vremenom biti sve gora ako ne reše problem.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti