Opra otkrila zašto nikada nije postala majka

Foto: Voice of America

Svog dugogodišnjeg partnera Stedmana Grejama upoznala je na humanitarnom događaju 1986. godine, a za Pipl je otkrila da je u tom periodu samo jednom poželela da postane majka.

„U jednom trenutku sam u Čikagu kupila još jedan stan, vođena mišlju da ukoliko se venčamo, trebaće nam dodatna soba za decu“, otkrila je voditeljka i jedna od najuticajnijih žena sveta.

To se nikada nije ostvarilo, zato što je tokom godina provedenih u ‘Opra Vinfri Šou’ shvatila koliko je „dubine, odgovornosti i žrtve“ potrebno da žena postane majka.

Opra Vinfri i Stedman Grejam; foto: Pinterest

„Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće sa svojom decom, jer ne znam kako im to uspeva po cele dane. Niko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno, kao i moji producenti, i kad dođem kući imam svoja dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovom svetu“, nastavlja Opra.

„Nikada nije ništa tražio ni zahtevao od mene, nije imao prohteve poput: ‘Gde mi je doručak? Gde je moja večera?’. Ali, mislim da bi se sve to promenilo da smo odlučili da se venčamo. Oboje smo odavno zaključili da ne bi više bili zajedno da smo se venčali. Ne žalim zbog ni zbog čega, a verujem da je deo toga što ne žalim i taj što sam pronašla ono što je najbolje za mene i sve podredila svojoj akademiji za devojčice u Južnoj Africi. Te devojke ispunjavaju tu majčinsku prazninu koju bih možda imala“, zaključila je.

 

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti