Претрага
Close this search box.

OVAKVU JOŠ NISTE JELI: Posna musaka od oslića

Foto: elements.envato.com

Napravite musaku na drugačiji način. Biće preukusna, i držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:

* 500 g krompira

* 300 g fileta oslića
* 100 g biljnog kačkavalja
* 3 čena belog luka
* veza peršuna
* 100 ml ulja
* 50 ml vode
* so, biber

Priprema:

Izgnječite beli luk, pa ga utrljajte u posoljene i pobiberene filete ribe. U posebnoj posudi napravite preliv od nasečenog peršunovog lista, začina, ulja i vode. Krompir isecite na tanke kolutove i polovinu poslažite u posudu za pečenje. Pospite polovinom preliva, pa prekrijte filetima ribe. Preko ribe slažite drugi deo krompira, nalijte preostalim prelivom i pecite u rerni oko 25 minuta na 200 stepeni. Pred kraj pečenja pospite narendanim biljnim kačkavaljem i vratite nekoliko minuta da se zapeče.

Servirajte sa zelenom salatom ili kuvanim povrćem.

Trpeza

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti