Plastični hirurg otkrio tajne Francuskinja

Foto: Elle

„Nije istina da se Francuskinje ne podvrgavaju plastičnim operacijama, njihovi silikoni su samo manji, a najčešći su korektivni faceliftinzi i operacije očnih kapaka“, rekao je dr Staford Brumand. 

Dr Olivier Klod otkrio je da u njihovim ordinacijama pacijentkinje izričito traže nešto što se naziva „francuski dodir“.

„Pacijentkinje žele da vide rezultate, ali ne žele da drugi primete da su nešto radile na svom telu. Žele promenu toliko prirodnu da čak niti njihovi supruzi ne znaju što su tačno radile“, otkrio je Klod.

Takođe su rekli kako njihove pacijentkinje vrlo retko otkrivaju da su bile na plastičnim operacijama- Francuskinje će to poricati i pokušati da sakriju u mnogo većoj meri nego pripadnice ostalih naroda, a to im i uspeva.

„Ako tretirate samo jedno područje na licu, ništa neće izgledati prirodno. Ako koristite samo botoks, dobićete ‘smrznuti izgled’. Kada se koriste samo injekcije hijaluronske kiseline dobićete savršeni izgled. Ako se podvrgnete samo faceliftingu nećete više imati bore, ali izgledaćete ‘ispeglano’. Potrebno je kombinovati sve ove tehnike, koristiti samo minimum od svake“, objašnjava Klod.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti