Poznati očevi koji ne komuniciraju sa svojom decom

Foto: Wirewag

Tom Kruz nije video svoju kćerkicu 6 godina i dalje to odbija jer je član Sajentološke crkve, a ona nije!

Test za dokazivanje očinstva potvrdio je da je glumac Oven Vilson otac deteta Varunije Vongsvirates, žene s kojom je bio u turbulentnoj vezi. Mala Lajla rođena je prošlog meseca, a ljudi bliski Vilsonu i Vongsvirates tvrde da on ne želi da vidi svoje dete, a navode i da je odbio mogućnost da deli starateljstvo nad njom. Oven ima i dva sina, Roberta koji ima sedam godina i Fina koji ima četiri godine i nedavno je izjavio da ih je potpuno razmazio.

Glumac Entoni Hopkins sa svojim jedinim detetom, kćeri Ebigejl, ne razgovara već dve decenije. Oskarovac je rekao da mu “nije bilo bitno” što se porodica raspala i priznao je da nema osećaja prema svojoj sada 48-godišnjoj kćeri.

50 Cent godinama se prepucavao s Markusovom majkom zbog plaćanja alimentacije jer 50 Cent smatra da ga je majka njegova vanbračnog deteta potkradala. Reper se čak nije pojavio ni na maturi svog sina.

Reditelja Vudi Alena kći Dilan Farou optužila je za seksualno zlostavljanje još 1993. i od tada s njim ne komunicira, dok Eta Ng, kći slavnog Džeki Čena tvrdi da već godinama ne razgovara sa svojim ocem koji je nikada nije javno priznao iako je potvrdio da je imao vanbračnu aferu s njenom majkom Elejn.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti