Prvo telohranitelji, a onda glumci

Foto: Empire

Pokojni glumac iz Zelene milje, miljenik svih generacija, Majkl Klark Dankan, počeo je kao striper i telohranitelj u Čikagu, pod nadimkom „Holivud Majki“.

Nakon nekoliko godina rada odlučio je da se preseli u Los Anđeles kako bi krenuo na časove glume. On je radio za zvezde poput Vila Smita, Džejmi Foksa i Martina Lorensa, koji su mu pomagali. Priča se kako je u noći kada je upucan reper Notorius BIG, upravo Dankan trebalo da bude njegov telohranitelj, ali je zamenio smenu s drugim telohraniteljem. Danka je umro 2012. godine nakon teškog srčanog udara.

MISTER TI- Krenuo kao vojni policajac, ali je shvatio da mu je taj posao dosadan. Vrlo brzo dobija posao izbacivača u Čikagu, u klubu u kom je došao do brojke od 200 tučnjava. Kada je dobio posao da čuva Muhamed Alija, Mr. T je već imao reputaciju najopasnijeg telohranitelja. Ali, ipak je prešao na glumačku karijeru i nakon glume u filmu „Roki“ sa Staloneom, sve ostalo je istorija.

 

 

Mister Ti; foto: Den of Geek

TERI KRUZ- Kruz je odrastao na ulicama Mičigena, na kojima je naučio kako se mora izboriti za sebe ako želi uspeti. U školi je dobio stipendiju za sport i na kraju profesionalno igrao američki fudbal sedam godina. Nakon što se preselio u Los Anđeles, svojom konstitucijom je brže dobio posao kao telohranitelj, pa je tako čuvao repera Ajs Kjuba. Uz taj posao se gurao u glumu i brojao uloge u niskobudžetnim filmovima. Jedna od glavnih uloga u filmovima „Plaćenici“ je potvrda kako je konačno postao prava zvezda.

Teri Kruz u reklami; foto: YouTube

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti