Претрага
Претрага
Close this search box.

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 10. SEPTEMBRA? Odgovori dolaze kroz intuiciju

Foto: BBC Science Focus Magazine

Dan nakon što Merkur, planeta uma, komunikacije i prometa, krene retrogradno očekuje nas pun Mesec u Ribama. Postoji nešto u vezi s ovim punim Mesecom u Ribama što je teško opisati, teško odrediti. Gotovo kao da je njegova energija skrivena, maglovita, neopisiva.

Pun Mesec u znaku Riba takođe nosi energiju koja nam omogućuje da s lakoćom pristupimo svojoj intuiciji, višem ja i duhovnim vodičima. Ostanite otvoreni za sve znakove, snove ili intuitivne odgovore koji slede. Što ste otvoreniji i imate više poverenja, veća je verovatnoća da ćete ih primiti. Odgovori neće dolaziti putem logike, razmišljanja i analiza, već putem osećaja i intuicije.

Mars, planeta akcije i energije takođe je aktiviran pod ovim punim Mesecom, što bi moglo pokrenuti naše osetljivije emocije, ostavljajući nas ranjivima ili čak neraspoloženima. Energija Marsa takođe može biti nestalna, ishitrena, prebrza u odlučivanju, zato budite oprezni da upadnete u ove obrasce. Energija oko punog Meseca u znaku Riba stvarno nas podstiče da idemo polako i da ne žurimo, da slušamo i pronađemo svoju tišinu. Ribe su povezane s duhovnošću, isceljivanjem i kreativnošću, što znači da će naš unutrašnji svet u ovom periodu biti bogat.

Ovaj pun Mesec mogao bi da donese kraj ili kulminaciju određenog ciklusa. Možda ćemo otkriti da možemo ubrati plodove svog rada ili se poglavlje na kojem smo radili konačno približilo kraju.

sensa.story.hr/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti