Tajne erogenih zona

Većina muškaraca i žena voli da im se dodiruje kosa i teme, posebno ako je reč o senzualnoj masaži.

Leđa- Leđa su često zanemareno područje, ali i za vas i za njega ovo je jednako uzbudljiv deo tela, pa već i lagan dodir po leđima može poslati trnce užitka po celom telu. Šta možete raditi na leđima? Sve- masirati, ljubiti, maziti… Jedno drugome može prstima ispisivati poruke po leđima, a to možete učiniti i pomoću četkice i jestivih boja (ili rastopljene čokolade). Setite se i lika Lusi Liu u seriji „Ali MekBil“ koja je muškarca potpuno izludela gladeći ga kosom. Isprobajte i vi isti trik.

Stomak- Možda stalno skrivamo naše stomake zato što kad se senzualno dodiruju to može biti veoma uzbudljivo. Ali- kao prvo prestanite brinuti o „jastučićima“ ili strijama na stomaku. On vas voli takvu kakva jeste i verovtno uopće ne primećuje sve te manjke koji vas muče. Vi se samo opustite i uživajte.

Pupak- Pupak je veoma osetljiv i ima mnogo živaca koji vode sve do vaših prepona.

Vrat i ključna kost- Ova erogena zona može poslati žmarce po vašoj kičmi, i to doslovno jer su živci u ovom području povezani s živcima u genitalnom području.  Tehnika je ista za oboje- počnite s prstom „crtati“ male krugove, postepeno ih povećavajući. Pređite na poljubce pa se preselite na područje vrata, gde nastavite sa senzualnim poljupcima. Istovremeno neka vam ruke istražuju ostatak tela.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti