Претрага
Претрага
Close this search box.

TRADICIONALNA SVINJSKA MAST NA MODERAN NAČIN Ovakvu masku za kosu još uvek niste probali, a REZULTATOM ĆETE SE ODUŠEVITI

Foto: Pixabay

Ukoliko ste u nedoumici koju masku ili preparat da koristite za sjajniju i jaču kosu, mi vam možemo pomoći. Naime, od pamtiveka se svinjska mast koristi za pripremu hrane, osipa kod beba, negu kože, a sada i kod nege kose.

-Upotreba svinjske masti, kao masku za kosu, veoma je jednostavna i efikasna. Svinjsku mast na kosu nanosite celom dužinom, vodeći računa da mast ne dođe u kontakt sa kožom glave. Kada ste se pažljivo namazali, raščešljajte kosu. Važno je da svaka vlas bude natopljena. Kosu uvijte u punđu i stavite najlonsku kesu na glavu. Mast držite na kosi do sat vremena, a zatim isperite kosu na uobičajen način- rekla je frizerka za naš portal i dodala:

Foto: Pixabay

-Preporuka je da se ova maska koristi na suvoj i oštećenoj kosi. Suvoću kose mogu prouzrokovati i unutrašnji faktori, kao što je gubljenje nekog vitamina, stres i stresan način života. Oni utiču na opadanje kose, ali i na to da kosa bude ispucala.

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага