Trepavice na magnet su hit sezone

Foto: Harper's Bazaar

Veštačke trepavice na magnet se smatraju sigurnim za upotrebu.

Veštačke trepavice redovno održavajte ako ih želite opet koristiti. Nakon svakog nošenja lagano prođite blaznicom po svakoj trepavici kako biste uklonili moguće ostatke maskare. Nakon korišćenja, stavite ih u njihovu kutijicu kako ne bi skupljale prašinu.

Kao i sve veštačke trepavice, i one na magnet se izrađuju od sintetike ili od životinjske (ili ljudske) dlake, što valja imati na umu prilikom izbora.

Način nanošenja trepavica na magnet može malo varirati (zavisi od proizvođača), pa je najbolje slediti uputstva na pakovanju.

Neke od prednosti trepavica na magnet:

  • Ekološki su prihvatljive- više su „eco-friendly“ od uobičajenih veštačkih trepavica za koje je potreban lepak, jer se mogu koristiti u nedogled (ako se dobro brinete o njima) umesto da ih nakon svake ili svakih nekoliko upotreba bacite.
  • Isplativije su- ove trepavice ćete kupiti samo jednom, jer ih možete koristiti mnogo puta, za razliku od običnih veštačkih trepavica koje su upotrebljive nekoliko puta uz čišćenje.
  • Pogodne za osetljivu kožu- pogodne su za osobe koje imaju osetljivu kožu ili kožu sklonu alergijama zato što za nanošenje nije potrebno nikakav lepak koji može iritirati kožu.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti