Претрага
Претрага
Close this search box.

Večeras se ISPUNJAVAJU ŽELJE, stiže MLAD MESEC- Astrološkinja OBJASNILA ritual kako da dođete do sreće, ljubavi i NOVCA

Foto: Pexels

Pojava mladog Meseca je prilika za obnovu i regeneraciju, tako da je ovo savršeno vreme da odredite namere za nastupajući šestomesečni ciklus. Mogli biste biti oduševljeni obiljem mogućnosti, ali iskoristite energiju mladog Meseca da saberete svoje misli, pre nešto što postavite svoje namere i težnje.

Mlad Mesec zabljesnuće u Blizancima 6. juna, a podsećamo kako je ovo uvek dobrodošao trenutak za nove početke i pokretanje projekata. Ovaj nebeski događaj, koji se događa svakog meseca, poziva nas da zakoračimo u nešto novo – nešto što možda niste ni svesno znali ili tražili, a karakteriše ga osećaj optimizma.

-U četvrtak nas očekuje mlad Mesec u znaku Blizanci, na šesnaestom stepenu zajedno sa Venerom, što donosi jednu laganu i lepršavu energiju, što vam može doneti izvesnu radost i osećaj da val sve ide od ruke. Međutim, sve planete su u kvadratu sa Saturnom, koji kao da opominje da se ne radujete prerano, ili da ipak nailazite na prepreke na svom putu.

Ovo su sve one situacije u kojima želite da se opustite, igrate i uživate ali imate puno toga da obavite i da radite zbog rokova. Ovo je konflikt između uživanja i odmora, onoga što znate, čujete i vidite i onoga u šta duboko verujete. Dolazite u stanje preispitivanja i analize šta je ispravno, na koju stranu prevagnuti, kome verovati. Kako je uključena i Venera, u narednom periodu vam donosi izazove u polju novca i odnosa. Ključno je napraviti spoj lakoće i odgovornosti. 

Budite dosledni i disciplinovani i ne namećite sebi više nego što možete da iznesete. Ovog dana je dobro započeti nešto što vam predstavlja zadovoljstvo, neki hobi, edukaciju ili kurs. Ukoliko ste previše radili i inače ste previše odgovorni, onda je ovo znak da malo predahnete i uđete u lakoću. Ukoliko ste previše bili lakomisleni, površni i opušteni, onda bi trebalo da preuzmete odgovornost za neke stvari koje ste odlagali – rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Ritual za ispunjavanje želja

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći.

Želje treba poželeti na svetlosti mladog Meseca, tačnije da budete na otvorenom i da vidite Mesec. Najbolje bi bilo da želju iskažete u što kraćoj i jasnijoj formi, kao i da ne koristite reči ALI, NE i DOBRO. Početak zahteva treba da glasi: “Molim te, mladi Meseče, pomozi mi da…” i nikako ne treba imati više od jednog.

Takođe, budite svesni da određene želje mlad Mesec ne ispunjava. To su sve one koje se tiču nekog gubitka – recimo ako želite da smršate, prekinete saradnju sa nekim ili se oslobodite negativne energije… Za takve zahteve bolje je sačekati energiju punog Meseca.

srbijadanas.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti