Претрага
Претрага
Close this search box.

(VIDEO) Šok video s TikToka: Igra dečaka i psa uzburkala javnost, snimak nije za one sa osetljivim stomakom

Foto: Printscreen/TikTok

Reakcije onih koji ga pogledaju dijametralno su različite

Kažu da je pas čovekov najbolji prijatelj, a ta tvrdnja se posebno pokazuje tačnom u dirljivim trenucima igre između dece i njihovih ljubimaca. Upravo jedan takav trenutak je postao viralan na TikToku, kada je majka dečaka Portera, Bela, snimila njihovog nemačkog ovčara Ota kako se igra sa njenim sinom. Video, koji je do sada pregledan više od 21 milion puta, i pored toga što ima dirljiv susret dečaka i nemačkog ovčara izazvao je lavinu reakcija i podelio mišljenja korisnika širom sveta.

Igra puna smeha i razigranosti

U prvom delu videa, Porter i Oto se igraju na zemlji, pri čemu pas liže dečaka i lagano ga gricka pa s vremena na vreme čak se stiče utisak da ruka deteta završi u čeljustima životinje. Porter se smeje, a njegova majka Bela nije intervenisala, smatrajući da nema potrebe za brigom. Međutim, ovaj pristup izazvao je različite reakcije među TikTok korisnicima.

@becca_all_day That laugh 🤣 #germanshepherd #gsd #bestfriends #babiesanddogs #gsdoftiktok ♬ original sound – Becca

Kontroverze i reakcije

Neki korisnici smatraju da je Bela trebalo da bude opreznija:

„Psi su naši najbolji prijatelji, ali mogu da imaju i loš dan koji može da se završi tragično po dete.“
„Osećam se nelagodno kada vidim koliko su pseći zubi blizu deteta.“
„Nikad ovo ne bih mogao da uradim, ne, ma koliko je moj pas dobar.“
S druge strane, mnogi su branili Belu i njenog psa:

„Taj pas nije pretnja dečaku, ne znam zašto svi dramatizujete.“
„To mu je najbolji drug, on ga nikada ne bi namerno povredio.“
„Vi koji ovo pišete očigledno niste imali nemačkog ovčara.“
„Oto očigledno voli malog više od ičega, ne bi mu naudio.“
„Ovo mi je preslatko, pa slušajte samo kako se mali smeje, a pas izgleda srećno.“

Bela odgovara na kritike

Bela je u komentarima naglasila da Oto nije agresivan pas i da mu veruje kada je sa njenim sinom, koji zna kako se ponaša prema životinjama.

U drugom delu snimka, vidi se kako Oto veselo trči oko dečaka, a mali Porter se radosno smeje i uživa u igri sa svojim ljubimcem. Uprkos tome, mnogi podsećaju da je oprez neophodan kada je reč o bezbednosti dece.

Nemački ovčar: Rasa koja se preporučuje za decu

Nemački ovčar je rasa poznata po svojoj lojalnosti i zaštitničkom instinktu, što ga čini izuzetno dobrim izborom za porodice s decom. Ovi psi su vrlo inteligentni i lako ih je dresirati, što je važno kada su deca u pitanju. Njihova smirenost i stabilnost omogućavaju im da budu strpljivi sa najmlađima, čak i u situacijama kada se deca ponašaju nepredvidivo.

Nemački ovčari su takođe vrlo aktivni i vole igru, što ih čini savršenim saputnicima za decu koja uživaju u igranju napolju. Njihova fizička snaga i agilnost omogućavaju im da prate decu u raznim aktivnostima, od trčanja do planinarenja. Pored svega, njihov zaštitnički nagon znači da će uvek biti tu da brane decu od potencijalnih opasnosti.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti