Foto: Ustupljene fotografije
Kompanija Galens Invest skoro dve decenije važi za investitora koji izuzetno vodi računa o svojim klijentima, njihovim potrebama, zahtevima i što je najvažnije, njihovoj bezbednosti.

Stambeno – poslovne komplekse i hotele iza kojih stoji ime naše kompanije odlikuje najsavremenija materijalizacija premium kvaliteta, sadržaji koji obezbeđuju komfor i udobnost, zatim organizacija i tip gradnje koji garantuju prijatan i ugodan boravak u objektu.

Foto: Ustupljene fotografije

Poslednji dokaz kvaliteta i valjanosti jednog od naših najnovijih projekata je i zvanična potvrda o uknjižbi čitavog kompleksa Zlatibor Mountain Resort & Spa. Ovaj kompleks se nalazi u samom centru Zlatibora, uz jezero i centralni trg, i prostire se na preko 40.000 m2.

Čitav kompleks je izgrađen u skladu sa najsavremenijim arhitektonsko – građevinskim standardima, uz fokus na tehnologiju i funkcionalnost. Kao jedan od najsavremenijih planinskih rizorta u regionu, kategorizacije pet zvezdica, gostima nudi mnoštvo luksuznih sadržaja koji boravak na Zlatiboru čine nezaboravnim.

Foto: Ustupljene fotografije

Posebno se ističe spa centar koji sadrži specijalnu vrstu vode bogatu magnezijumom i zauzima nešto više od 4.000 m2 prostora. Pored impresivnog wellness i spa centra, gostima je na raspolaganju nekoliko restorana domaće i internacionalne kuhinje, zatim dečija igraonica, kuglana, bilijar sala i prostrana garaža. Bezbedno mesto za parkiranje je postalo imperativ pri izboru destinacije za odmor, a hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa svojim posetiocima nudi dovoljno mesta za parking u samom centru turističke atrakcije.

Foto: Ustupljene fotografije

Svaki deo kompleksa bio je izložen rigoroznoj kontroli i proveri, nakon koje je utvrđeno da ispunjava sve standarde i da je u potpunosti bezbedan za boravak. Uknjižba hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa je naš veliki uspeh i priznanje za ostvarenje cilja kome težimo pri realizaciji svakog novog projekta: obezbediti komforan, udoban i pre svega bezbedan prostor za svoje korisnike.

Bilo da se radi o stambeno – poslovnom kompleksu Ili objektu hotelskog tipa, sigurni, bezbrižni i zadovoljni korisnici su potvrda da svoj posao obavljamo baš kako treba.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksa
28/08/2022 11:40

Kako to da je sve vreme radio bez upotrebne dozvole, sto pravno znaci nepostojeci odn nedovrsen objekat?