Претрага
Претрага
Close this search box.

U savremenom prostoru u Novom Sadu otvorena je poliklinika Family medica, prvi centar za transmisivne bolesti i bolesti jetre, koji pruža i usluge kardiologije, ginekologije, pedijatarije: Sve laboratorijske usluge i svi pregledi na jednom mestu!(FOTO, VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Ilustracija

U savremenom prostoru na Bulevaru patrijarha Pavla 47, u Novom Sadu, otvorena je poliklinika Family medica, prvi centar za transmisivne bolesti i bolesti jetre, koji pruža i usluge kardiologije, ginekologije, pedijatarije i mnogih drugih oblasti medicine. Slogan je “Sve laboratorijske usluge i svi pregledi na jednom mestu!”

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Poliklinika je specifična po tome što u svom sastavu ima i Aqualab laboratoriju. U saradnji sa Aqualab laboratorijom u Family medica poliklinici možete odraditi preko 4000 visoko-specifičnih analiza iz oblasti biohemije, mikrobiologije, genetike, patohistologije. Aqualab laboratorija je razvila saradnju i sa drugim laboratorijama, kako u zemlji tako i u inostranstvu, pa smo tako partneri sa najvećim lancem laboratorija u Evropi, Synlab, nemačkom laboratorijom koja u svom sistemu broji preko 450 laboratorija u 36 zemalja na četiri kontinenta. Pored nemačkog Synlaba, uspešnu poslovno tehničku saradnju smo uspostavili i u oblasti genetike i prenatalnih testova sa francuskom laboratorijom Biomnis(Eurofins)- neinvazivnim prenatalnim testom Ninalia. Sistem Aqualab laboratorija postoji već 20 godina, od 2002. godine, a same laboratorije su rasprostanjene na preko 100 lokacija širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Naše poliklinike i ordinacije trenutno imamo na više od 20 lokacija širom Srbije, novim otvaranjima pružićemo dostupnost naših usluga i našim sugrađanima u drugim gradovima Srbije pa i šire. Cilj nam je da pružimo medicinske usluge iz svih oblasti što većem broju naših dragih sugrađana.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Family medica poliklinike i ordinacije predstavljaju family business sa vizijom da budemo porodični lekari vaših porodica. Naše poliklinike i ordinacije raspolažu sa najsavremenijom medicinskom opremom kao i najboljim timom lekara koji je na rasplaganju našim građanima. Možemo se pohvaliti da na teritoriji Novog Sada imamo, po prvi put, aparat najnovije generacije kompanije Roche, Cobas pure, kompleksan sistem na kojem ćemo moći da radimo analize iz domena biohemije i imunohemije.

U svom širokom spektru usluga Family medica poliklinika nudi vam usluge pregleda kod:

-specijaliste opšte prakse,

-prof. virusologije i infektologije,

-spec. gastro-entero-hepatologije,

-spec. interne medicine,

-subspecijaliste kardiologije,

-subspecijaliste pulmologije,

– subspecijaliste nefrologije,

-spec. pedijatarije,

-spec. ginekologije,

-spec. radiologije,

-spec. neuropsihijatrije,

-psihologe.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Za naše najmilije sugrađane koji nisu u mogućnosti da nas posete u poliklinici, nudimo patronažne usluge i dolazak na kućnu adresu.

Naš stručni tim na koji smo izuzetno ponosni čine:

dr Dragana Krkljuš, dr Dunja Krkljuš, prof. dr Snežana Brkić, prof. dr Tomislav Preveden, dr Andrej Preveden, dr Branko Kozić, doc. dr Darinka Kukavica, dr Nevena Savić, dr Mira Marković, dr Svetlana Čegar, dr Vadimir Kljajević, dr Maja Škrbić, dr Sofija Sekulić, dr Natalija Radulović, dr Vanja Prodić, dr Tatjana Pokuševski, Nina Brkić Jovanović. Pored dostupnih lekara tu su i naše medicinske sestre Gabriela Baki i Maja Antelj.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vrata naše poliklinike samo za vas otvorena su svakim radnim danom od 07.00 do 20.00 časova, a subotom od 08.00 do 14.00 časova.

Za zdravlje vaše porodice naša Family medica poliklinika!

Promo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti