Predsednik Odbojkaškog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić pružio je večeras podršku gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, istakavši da je najzaslužniji za razvoj sporta u poslednja dva mandata koliko je na čelu grada

Naveo je da nikada više novca nije bilo planirano i isplaćeno klubovima na teritoriji Grada Novog Sada.

– Smatram da je nedopustivo da bilo koji funkcioner bilo kog kluba uvlači Vučevića u međuklupske i unutarklubske sukobe. Smatram da je on ozbiljna institucija za sebe i da mora da ostane izvan unutarklupskih sukoba u jednom klubu u Novom Sadu – rekao je Zbiljić za Tanjug. Dodao je da se Vučević odnosi “kao majka prema svima, a ne prema nekom kao majka a nekom maćeha” i izrazio nadu da će tim putem i nastaviti do novih trofeja.

Zbiljić je reagovao na današnju izjavu trenera fudbalskog kluba Vojvodina Nenada Lalatovića, koji je optužio Vučevića i upravu za tešku finansijsku situaciju u tom klubu i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da reaguje.

Zbiljić je naveo da je za OK Vojvodina jedna od najuspešnijih sezona. Klub je učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, a u Srbiji osvojio tri trofeja – prvenstvo, Kup i Superkup.

Alo.rs/nsuzivo.rs Foto: Alo/Marko Metlaš

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lažeks
06/12/2020 16:15

I ti si spao sa teaktora 95-e,…očigledno.