Претрага
Претрага
Close this search box.

Novi objekat „Casa di Carne“ na Ribljoj pijaci

Na Ribljoj pijaci od danas kupci mogu pronaći delikatesne mesne proizvode iz domaće kuće „Casa di Carne“ koja je otvorila novo prodajno mesto na najstarijoj novosadskoj pijaci.

Stalnim proširenjem i raznovrsnošću asortimana ponude, JKP „Tržnica“ nudi nove sadržaje i dodatno podržava privredu Grada.

Unapređenje poslovnih odnosa između JKP „Tržnica“ Novi Sad i svih zakupaca osnovna je ideja razvojnog poslovanja kako Riblje tako i ostalih pijaca u gradu, čime će se postaviti novi standardi kvaliteta, ali i doprineti turističkoj ponudi Grada.

– Pozivam sve zakupce da se jave u Komercijalnu službu JKP „Tržnica“ Novi Sad gde mogu da dobiju sve informacije u vezi sa zakupom prostor – Rekao je Uroš Lončar, v.d. direktora JKP “Tržnica“ i dodao da su smanjene pojedine takse i olakšan ulazak zakupaca na sve pijace.

Mesara „Casa di Carne“ jedna je od zakupaca koji strateški predstavljaju svoju ponudu korisnicima Riblje pijace, uklapajući se u ideju o prodaji domaćih proizvoda na novosadskim pijacama.
„Do sada smo bili samo u Čika Stevinoj ulici, malo dislocirani, i naredni korak je bio da se pojavimo u centru grada, na najpoznatijoj novosadskoj pijaci i budemo među svima“, objasnila je Đuka Kričković, direktorka „Casa di Carne“.

JKP „Tržnica“ Novi Sad ubrzano radi na digitalizaciji svog poslovanja, te je cilj da u narednom periodu unapredi celokupan proces poslovanja, kao i saradnju sa zakupcima, istovremeno omogućavajući kupcima da na pijacama pronađu sve što je im je neophodno.

Nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Борис
21.02.2021 00:01

Casa di carne је име домаће куће, па где то има на српском

Povezane vesti