Na Ribljoj pijaci od danas kupci mogu pronaći delikatesne mesne proizvode iz domaće kuće „Casa di Carne“ koja je otvorila novo prodajno mesto na najstarijoj novosadskoj pijaci.

Stalnim proširenjem i raznovrsnošću asortimana ponude, JKP „Tržnica“ nudi nove sadržaje i dodatno podržava privredu Grada.

Unapređenje poslovnih odnosa između JKP „Tržnica“ Novi Sad i svih zakupaca osnovna je ideja razvojnog poslovanja kako Riblje tako i ostalih pijaca u gradu, čime će se postaviti novi standardi kvaliteta, ali i doprineti turističkoj ponudi Grada.

– Pozivam sve zakupce da se jave u Komercijalnu službu JKP „Tržnica“ Novi Sad gde mogu da dobiju sve informacije u vezi sa zakupom prostor – Rekao je Uroš Lončar, v.d. direktora JKP “Tržnica“ i dodao da su smanjene pojedine takse i olakšan ulazak zakupaca na sve pijace.

Mesara „Casa di Carne“ jedna je od zakupaca koji strateški predstavljaju svoju ponudu korisnicima Riblje pijace, uklapajući se u ideju o prodaji domaćih proizvoda na novosadskim pijacama.
„Do sada smo bili samo u Čika Stevinoj ulici, malo dislocirani, i naredni korak je bio da se pojavimo u centru grada, na najpoznatijoj novosadskoj pijaci i budemo među svima“, objasnila je Đuka Kričković, direktorka „Casa di Carne“.

JKP „Tržnica“ Novi Sad ubrzano radi na digitalizaciji svog poslovanja, te je cilj da u narednom periodu unapredi celokupan proces poslovanja, kao i saradnju sa zakupcima, istovremeno omogućavajući kupcima da na pijacama pronađu sve što je im je neophodno.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Борис
21/02/2021 00:01

Casa di carne је име домаће куће, па где то има на српском