Претрага
Претрага
Close this search box.

Bred Pit u depresiji, po 15 sati ne izlazi iz studija: “Pokušavam da shvatim gde sam pogrešio”

Foto: Profimedia

Bred Pit je ove subote debitovao kao kipar na grupnoj izložbi u Muzeju umetnosti Sara Hilden u finskom Tampereu.

Radovi poznatog glumca pojavljuju se zajedno s keramikom muzičara Nika Kejva i radovima umetnika Tomasa Houseaga povodom izložbe “Mi (“We”), koja će biti otvorena do 15. januara 2023. godine.

Pitovih devet radova u sklopu izložbe uključuju veliki gipsani panel koji predstavlja pucnjavu, kao i niz silikonskih skulptura u obliku kuće, od kojih je svaka pogođena mecima različitog kalibra.

Foto: Profimedia, AFP PHOTO / JUSSI KOIVUNEN / SARA HILDEN ART MUSEUM

“Ovde se radi o samorefleksiji. Radi se o tome gde sam pogrešio u svojim vezama, gde sam saučesnik”, rekao je Pit na otvaranju.

“Za mene, ovo je proizašlo iz onog što nazivam radikalnom inventurom sebe, postajem stvarno brutalno iskren prema sebi i uzimam u obzir one koje sam možda povredio te trenutke u kojima sam pogrešio”, objasnio je 58-godišnji glumac.

Glumac se navodno okušao u lončarstvu nakon razvoda od Anđeline Džoli, provodeći i do 15 sati dnevno u Houseagovom studiju u Los Anđelesu još 2017. godine. Za GQ je u avgustu rekao da svoje bavljenje keramikom ne smatra umetnošću, već kao “samačku, vrlo tihu i taktilnu vrstu sporta”.

Jutarnji list

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti