U ekskluzivnom intervjuu koji je za naš portal dao vlasnik grčke kompanije Veropulos DOO, Nikos Veropulos, saznali smo sve o detaljima budućeg trgovinskog centra koji se gradi u Novom Sadu.

Kada se planira otvaranje prvog Veropulosovog objekta u Novom Sadu?

Planiramo otvaranje u septembru 2021. Nadamo se da nećemo imati prekide građevinskih radova, koji mogu nastati iz različitih neočekivanih razloga.

Objekat je u fazi izgradnje (Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić)

Na kojoj površini će se prostirati centar?

Objekat koji otvaramo u Novom Sadu će imati dve glavne zone. Super Vero će zauzimati površinu od 3500 m², a Jumbo 7000 m².

Osim Vera i Jumbo-a, u kompleksu će biti i apoteka, hemijska čistionica i banka (Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić)

Jedan manji deo od 300 m² ćemo izdavati kompanijama iz oblasti farmacije, bankarstva i hemijskog čišćenja. Ukupna prodajna površina će biti oko 10-11000 m²

Koliko novih radnih mesta će doneti ovaj objekat ?

Planiramo da na različitim pozicijama u objektu angažujemo više od 100 ljudi.

Super Vero će zauzimati površinu od 3500m², a Jumbo 7000 m².

Na pitanje da li se planira i dalje širenje na tržište Novog Sada, gospodin Veropulos odgovorio je da u ovom trenutku nemaju druge planove za Novi Sad.

Veličina objekta je 11.000 kvadrata (Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić)

Veropoulos je prošle godine i zvanično preuzeo Novotrans Novi Sad na lokaciji Kisački put 1, sa placem i objektom u početnoj fazi izgradnje. Novotrans se prema uvidu iz APR-a nalazio u vlasništvu MAT Real Estate, koja pripada grupi Matijević.

Ovo će biti najveći Veropulosov objekat u Srbiji. Osim Novog Sada, ova grčka kompanija od 2006. godine posluje još samo u Beogradu.

Nikola Bilić

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments