Fitnes centar “Fit Life” nalazi se u širem centru Novog Sada, na adresi Trg Komenskog 6.

Na 450 metara kvadratnih, lepo opremljenog, prijatnog, klimatizovanog ambijenta, smešteni su odeljak za fitnes i rekreaciju koji čine velika teretana i sala za grupne treninge.

Klijentima stoji na raspolaganju teretana opremljena spravama kao i fitnes programi prilagođeni specifičnim željama i potrebama pojedinca: vežbanje pod nadzorom fitnes trenera, samostalno vežbanje, personalni treninzi, kondicioni treninzi, trening snage, kardio trening, vežbe istezanja i oblikovanja, kontrolisane vežbe za redukciju telesne težine, rekreativni trening,mnoštvo rekvizita uz koje ćete biti motivisaniji da vežbate…

Uz pomoć stručnog saveta naših fitnes trenera saznaćete kako da se na zdrav način rešite masnih naslaga, kako da povećate mišićnu masu,poboljšate aerobne sposobnosti, popravite držanje tela, kako zdravo da se hranite, koliko proteina, ugljenih hidrata i masti da unosite, koji program vežbi vam najviše odgovara ili uz pomoć kojih vežbi možete biti super fit, smanjiti stres, iscrpljenost i napetost. U fitnes klubu, takođe, možete dobiti kompletan program ishrane i savete o zdravom načinu života – od body, mind and soul wellness-a do bogatog fitnes programa.

Grupni fitnes programi su pažljivo osmišljeni i realizovani tako da zadovolje sve ukuse najzahtevnijih vežbača kao i rekreativaca.

Atraktivna sala za grupne treninge doprineće većoj motivaciji za vežbanje. U ponudi imamo i personalne treninge (jedan na jedan) ili u malim grupama što podrazumeva plan ishrane i program treninga, gde Vam trener vodi trening i pritom vas kontroliše i motiviše. Kroz svakodnevni rad i induvidualni pristup u ovom centru uspevaju da zadovolje želje i kriterijume naših klijenata.

Stručni i obučeni fitnes treneri koji su uvek prisutni u fitnes centru će vam pomoći da dođete što pre do očekivanih rezultata. Treneri redovno i pažljivo prate najnovije trendove u domenu fitnesa.

Radno vreme fitnes centra je radnim danima od 08-22h i vikendom od 12-20h.

Promo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments