(FOTO) NOVI STAN ZA MOJU PORODICU: Stambeno-poslovni kompleks Avenija Garden Residence

       
Foto: Promo

Porodica je na prvom mestu, Avenija je mesto za siguran i udoban život onih koje najviše volite. Stambeno-poslovni kompleks Avenija Garden Residence predstavlja jedinstvenu celinu koja je pozicionirana na jednoj od najznačajnijih lokacija u Novom Sadu.

Značaj ovoj lokaciji daje blizina kružnog toka u koji se ulivaju neke od glavnih saobraćajnica novosadskog saobraćajnog krvotoka, kao što su Bulevar Evrope i Bulevar cara Lazara koji oivičavajući kompleks zajedno sa ulicama Cara Dušana i Aranj Janoša. Pored blizine pomenutih saobraćajnica, atraktivnosti ove lokacije doprinosi njihova dobra povezanost sa autoputem, zatim blizina Dunava i Ribarskog ostrva, kao i Univerziteta.

Avenija Garden Residence se nalazi na tački susreta tri novosadske celine – Limana 4, Grbavice i Telepa, što je uticalo na izbor forme i materijalizacije objekata kako bi se kompleks vizuelno uskladio sa arhitekturom pomenutih celina.

Pored težnje da se kompleks uklopi u “duh mesta”, kao inspiracija Galens timu pri formiranju koncepta poslužila je težnja da ovaj stambeno-poslovni kompleks svojom strukturom, izgledom i raznim sadržajima ispunjava sve prednosti života u savremenom gradu, a u isto vreme neguje humani pristup organizacije prostora, i kao takav bude idelno mesto za porodični dom. Pri projektovanju stanova težilo se takvoj funkcionalnoj organizaciji koja na efikasan način pruža najbolju osvetljenost i provetrenost prostora, kao i što lepše vizure, čime se korisnicima pruža komfor i visok kvalitet stanovanja. Ispod celog kompleksa grade se podzemne garaže koje obezbeđuju stanarima parking prostor, dok je dvorište kompleksa uređeno kao park koji svojim pejzažnim uređenjem pruža prostor za mir i izolaciju od užurbanog urbanog života.

Avenija Garden Residence je kompleks koji će simbiozom efikasne savremene organizacije i mirnog harmoničnog parka svojim korisnicima pružiti sve što im je potrebno za ugodan i kvalitetan boravak u njemu. Izaberite dom koji će biti po meri vaše porodice – izaberite Aveniju Garden Residence.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments