Foto: kayak.com

Siguran sam da ne postoji tačnije i prikladnije mesto od platoa ispred Gradske kuće da se napiše “Podigni gard – odbrani grad”, samo ovi prirodno usporeni umovi na čiju sporost dakako utiču i psihoaktivne supstance, kasne tačno deset godina sa ingenioznim sloganom.

Ova motivaciona poruka dobro bi došla gradonačelniku Vučeviću na početku prvog mandata, kada je zatekao grad u rasulu, na ivici bankrota, u komunalnom i infrastukturnom haosu, privredno devastiran.

Digao je gard – i odbranio grad. Novim bulevarima, mostovima, stranim investitorima, hiljadama radnih mesta, besplatnim vrtićima, Evropskom prestonicom kulture, istorijskim budžetom i gomilom drugih stvari.

Zato verujem da razumni, pametni, mudri i za razliku od nas urbani i svezubi autori ovih grafita pred Gradskom kućom zapravo podržavaju Vučevića i motivišu ga da ostane na istom putu, a istovremeno se brinu šta će se dogoditi kada postane deo Vlade.

Isto tako verujem da se ne moraju brinuti – gard će ostati dignut, a grad odbranjen od onih koji mrze iz kompleksa, gluposti ili radi dnevnice, eko-terorista i agresivne manjine koja bi da ugnjetava većinu najprogresivnijeg grada u regionu.

Lepo je videti kako se mladi brinu i podržavaju napore i rezultate aktuelne vlasti ovim parolama – to je pravi lokal patriotizam.

 

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
01/10/2022 15:22

Digni gard, od*ebi komunisticki novi sad!!!

SNS Uzivo
01/10/2022 15:57

Hm Lovrekovic, cist srbin 🙂 Zasto njega ne terate u Hr nego samo Brkovica u CG?

Antifa
01/10/2022 17:20

Nece se smiriti dok svi ne uzmemo cekice i razbucamo spomenik, fasizam nece proci!

Vidoje
01/10/2022 21:07
Reply to  Antifa

A marksizam hoce?!