Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 1°C na zapadu do 6°C na jugu, u Vranju i Pirotu.

Srbija: U ponedeljak se širi zahlađenje ka južnim krajevima uz povremen sneg, dok će na severu Srbije biti suvo uz delimično razilaženje oblaka i malo sunčanih intervala. Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 1°C na zapadu do 6°C na jugu, u Vranju i Pirotu. Uveče na jugu sneg, a u ostalim krajevima suvo.

Beograd: U ponedeljak hladno i promenljivo oblačno sa slabim snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 2°C. Uveče suvo.

Niš: U ponedeljak hladno i oblačno sa snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 3°C. Uveče slab sneg prestaje.

Užički region: U ponedeljak hladno i oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severni. Jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 1°C do 2°C.

Vojvodina: U ponedeljak hladno i suvo na severu Vojvodine, a na jugu sa slabim snegom povremeno. Na severu i zapadu delimično razilaženje oblaka i malo sunčanih intervala. Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 1°C do 2°C. Uveče suvo.

Foto: Pexels

Novi Sad: U ponedeljak hladno i promenljivo oblačno sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 1°C. Uveče suvo.

Subotica: U ponedeljak hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 2°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak ujutru mraz, a tokom dana hladno i promenljivo oblačno uz dnevnu temperaturu oko ili malo iznad 0°C. Vetar slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura od -8°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 4°C. Uveče suvo sa mrazem. U sredu ujutru mraz uz naoblačenje tokom dana i manji porast temperature. U četvrtak otopljenje i naoblačenje sa kišom prema današnjoj prognozi.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments