nsbuild.rs

Danas je završena nova ulica na Novom naselju koja spaja Futoški put i Bulevar Jovana Dučića.

Ova ulica biće deo mreže pristupnih saobraćajnica za novi Lidl market na Futoškom putu koji se nalazi na mestu bivšeg rasadnika Zelenila. Ulica je pozicionirana odmah iza garaže JGSP-a, a njenim probijanjem omogućena je dalja urbanizacija ovog dela grada.

Jedna od vodećih građevinskih kompanija u Novom Sadu najavila je gradnju velikog stambeno-poslovnog kompleksa, u ovom kvartu, a za investiciju je navodno zainteresovana kompanija MC Donalds, koja bi trebalo da pored Lidla izgradi novi MC Drive objekat. U nastavku ove ulice planirana je gradnja sportskog parka.

Novi Lidl biče otvoren u narednih nekoliko dana

Podsetimo, uskoro bi trebalo da bude otvoren četvrti objekat Lidla na ovom mestu, a već uveliko se planira i gradnja petog marketa i to na Limanu 4 u blizini budućeg mosta preko Dunava.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragutin karlovački
03/07/2021 20:25

Nekad smo bili monarhija sada smo republika a uskoro ćemo biti LidlSrbija

Stanka
04/07/2021 18:44

A kad cete ukloniti najvecu divlju deponiju u srcu grada i nehigijensko naselje iz ul. Branislava Borote? Skoro sedamnaest godina ukazujemo na problem i niko ne reaguje. Samo pred izbore obecavaju da ce ocistiti…i nista. Smrad i smece u ulici koja nosi ime bivseg gradonacelnika Novog Sada i pravnika. Tocak istorije se okrece…

Nina
04/07/2021 23:48

Previse ste prostora dali Lidl marketima.
1.je bio dovoljan za NS.
Grad se guši,lagano.

Srboholik
05/07/2021 17:35

Novom Sadu fali još 5-6 lidlova najmanje.

Last edited 5 meseci ranije by Srboholik
Milin
02/08/2021 23:29

Taman da se Pro-Ing ugradi u jos jedan posao u NS.