U samom centru Novog Sada, nadomak pešačke zone nedavno je otvoren Hotel Pupin. Gradski boutique hotel visoke klase namenjen je gostima koji žele najviši nivo usluge.

Pruža mogućnost uživanja u živopisnom prizoru i osećaju topline sofisticirane kuhinje u restoranima Кalem i ZAК. Hotel poseduje 44 moderno uređene smeštajne jedinice. Svaka soba sadrži sto, flat screen TV, mini bar, sef, klima uređaj i privatno kupatilo.

Objekat nudi, prevoz do aerodroma, room service i besplatan WiFi u celom objektu, kao i uslugu recepcije od 00-24 časa. Hotel poseduje garažu po ceni od 10 eura po danu (obavezna rezervacija). Poslovnim klijentima na raspolaganju je konferencijska sala opremljena najnovijim audio i vizuelnim standardima, kapaciteta 60 mesta.

Novi Sad sada može da se pohvali jednim elegantnim i prefinjenim hotelom sa naglašenim vrhunskim komforom.

Posebno predstavljamo dve nove gastronomske riznice

Casual dinig restoran Kalem by Zak

Počevši od prve jutarnje kafe i kroasana, pa sve do poslednjeg koktela, paze na vas u restoranu Kalem by Zak. Кrajnje mesto susreta, mesto za jelo, mesto za piće, mesto za muziku, mesto za zabavu. Doživite svakodnevnu urbanu atmosferu gledajući istorijski centar Novog Sada.

Fine dining resotran ZAK

Dobro poznati restoran u Novom Sadu, sa drugačijim pogledom. Restoran ZAK nudi najukusnije recepte uparene sa fenomenalnim lokalnim i svetskim vinima. Inovativna jela, savremene tehnike pripreme i dugo profesionalno iskustvo cenjenih kuvara pozivaju vas da se pridružite u njihovom inspirativnom putovanju.

Promo tekst

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Miona
02/07/2020 14:03

Pa, valjda se neke stvari podrazumevaju- besplatan Wi-Fi, room service 24h, klima uređaj (?!), privatno kupatilo (?!)

Nikola
03/07/2020 11:06
Reply to  Miona

10 eura parking pa bolje da dobiju parking kaznu 1000 dinara pa mogu ceo dan da budu parkirani nego dati 1200 u hotel gde bi trebalo da bude besplatno za goste.