Foto: Grad Novi Sad
Povodom obezbeđenog plasmana u Superligu, za sezonu 2022/23. član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primio je danas, u Gradskoj kući rukovodstvo, ženski i muški tim Odbojkaškog kluba „Novi Sad“.

Čestitajući im uspeh, Ognjen Cvjetićanin je izrazio zadovoljstvo što Novi Sad sada ima dva kluba u najjačem rangu nacionalnog takmičenja, OK „Novi Sad“ i OK „Vojvodina“.

– Uvek se veoma ponosimo kada novosadski klubovi postižu dobre rezultate i kada se bore u najvišim rangovima takmičenja. Taj uspeh predstavlja i potvrdu našeg rada i ulaganja u novosadski sport. Ove godine, pored ekipe OK „Vojvodina“ ulazak u super ligu ostvarile su muška i, što mi je posebno drago ženska ekipa OK „Novi Sad“, mi ćemo se truditi da ih maksimalno podržimo, da im omogućimo dobre uslove i zadržimo u Novom Sadu. Naš grad je odavno prepoznat kao grad odbojke, taj sport nas je uvek predstavljao u najboljem svetlu i danas mi je puno srce zbog uspeha naših gostiju kojima želim mnogo sreće u daljim takmičenjima  – izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Foto: Grad Novi Sad

Predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Petar Bogunović se u ime prisutnih zahvalio Gradu na podršci, a gradonačelniku Vučeviću i članu veća Cvjetićaninu na svemu što su do sada uradili i time doprineli da Novi Sad ima tri superligaša.

– Mi ćemo se truditi da već u prvoj takmičarskoj sezoni na najbolji način predstavimo Novi Sad. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim trenerima, igračima i menadžmentu klubova na velikom radu zahvaljujući kojem su ostvarili svoj san i pozvao bih talentovanu decu iz Novog Sada koja žele da se bave odbojkom da pronađu svoj put baš u ovim klubovima – rekao je Petar Bogunović.

Trener Ženskog odbojkaškog kluba „Novi Sad“ Velibor Ivanović i sportski direktor i trener muške ekipe OK „Novi Sad“ Nedžad Osmankač istakli su da je ulazak u Superligu veliki uspeh iza kojeg stoji naporan rad i da će se truditi da u sezoni koja ih čeka postižu najbolje rezultate.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments