Sutra se u Novom Sadu otvara novo krilo Tržnog centra Big, a neki brendovi po prvi put dolaze u Novi Sad. Osim toga do kraja godine Novosađane čeka još otvaranja i pregršt novih brendova. 

Decathlon, Pepco i Babylon

U novom krilu Big centra koje se otvara sutra svoje prodavnice po prvi put u Novom Sadu otvoriće 2 brenda, a to su francuski lanac za prodaju sportske opreme Decathlon i poljski Pepco u kome možete da pronađete igračke, opremu za domaćinstvo, ali i garderobu. Osim njih u novo krilo Big centra, 6. maja stiže i dobro poznati Maxi pa će tako Big ponovo nakon zatvaranja DIS-a dobiti megamarket. U novi objekat useliće se i radnja sa dečjom opremom Aksa, koja već posluje u ovom centru, ali će sada biti u većem i modernijem prostoru.

Sa iskustvom dužim od četrdeset godina, Decathlon u svojoj ponudi raspolaže širokim spektrom sportske opreme za više od 100 sportova. Bilo da volite individualne sportove ili ste timski igrač, Decathlon je tu za sve vaše potrebe, a u okviru svog asortimana svojim potrošačima nudi i veliki broj sopstvenih brendova pod zajedničkim imenom Passion brendovi, koji su poznati po odličnom kvalitetu i pristupačnoj ceni.

– Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon će prilikom otvaranja svoje nove prodavnice u Novom Sadu poštovati sve mere propisane od strane Vlade Republike Srbije za sprečavanje širenje korona virusa, i zamoliti građane da učine isto, te da se drže propisane distance i obavezno nose zaštitne maske – kažu čelnici ove kompanije

 

Nakon zatvaranja Home marketa u Bigu, na njihovo mesto je stigao Gigatrone megastore, gde na jednom mestu na velikom prostoru možete pronaći svu elektonsku opremu, računare, mobilne telefone i kućne aparate. U ostatak prostora koji je nastao zatvaranjem Home marketa, očekuje se otvaranje brenda Kengur i Ilumina, a po prvi put Novi Sad stiže i brend Stan Art, u pitanju je maloprodajni brend veletrgovinske kompanije Sferosmerc iz Beograda. U Stan Artu možete pronaći opremu i aparate za vaš dom.

Decathlon i Pepco otvaraju prve objekte u Novom Sadu

Pregovara se i o otvaranju izraelskog zabavnog parka Babylon, dok će  na drugom spratu postojećeg objekta u delu gde se nalaze restorani biti otvoren šalter za prodaju brze hrane brenda Nacionalna Klasa koji već posluje u Big centru i nalazi se pored ulaza u bioskop. Brendovi N Sport  i Vulkan koji se nalaze u prizemlju zatvorenog dela objekta zasijaće u novom ruhu nakon renoviranja.

Vero i Jumbo

Novi brendovi kompanije Veropulos dolaze u Novi Sad u septembru u potpuno novi prostor U ekskluzivnom intervjuu koji je za naš portal dao vlasnik grčke kompanije Veropulos DOO, Nikos Veropulos, saznali smo sve o detaljima budućeg trgovinskog centra koji se gradi u Novom Sadu.

Objekat će imati dve glavne zone. Super Vero će zauzimati površinu od 3500 m², a Jumbo 7000 m².

Jedan manji deo od 300 m² izdavaće se kompanijama iz oblasti farmacije, bankarstva i hemijskog čišćenja. Ukupna prodajna površina će biti oko 11000 m²

Veličina objekta je 11.000 kvadrata (Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić)

Ukupno: 11.000 kvadrata
Jumbo: 7000 kvadrata
Vero: 3500 kvadrata
Zakupci 300 kvadrata

Veropoulos je prošle godine i zvanično preuzeo Novotrans Novi Sad na lokaciji Kisački put broj 1, sa placem i objektom u početnoj fazi izgradnje. Novotrans se prema uvidu iz APR-a nalazio u vlasništvu MAT Real Estate, koja pripada grupi Matijević. Ovo će biti najveći Veropulosov objekat u Srbiji. Osim Novog Sada, ova grčka kompanija od 2006. godine posluje još samo u Beogradu.

Emmezeta

U Novom Sadu je 8 aprila otvoren objekat poznate francuske robne kuće Emmezeta u Temerinskoj 95.,

Prodajni centar u Novom Sadu je peti po redu objekat kompanije Emmezeta u Srbiji, posle dva centra u Beogradu (Bežanijska kosa i Karaburma) i centara u Čačku i Nišu. Emmezeta u Srbiji s uspehom posluje već više od pet godina.

U novosadskom Emmezeta centru kupce očekuje čak 6.000 m2 moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa velikim parkingom kafićem i nizom drugih pogodnosti.

Emmezeta se prostire na 6000 kvadrata

Stižu još dva Lidla, novi koncept u objektu na Limanu

8. aprila otvoren ja treći Lidl objekat u Novo Sadu u Temerinskoj 98a. Ova kompanija trenutno radi na gradnji objekta na Futoškom putu na mestu bivšeg rasadnika Zelenila, taj objekat trebalo bi da bude gotov do septembra. Dok će gradnja objekata u Ulici 1300 kaplara na Limanu 4 krenuti uskoro, a otvaranje se očekuje početkom sledeće godine.

Objekat na Limanu biće koncipiran drugačije od ostalih objekata u Novom Sadu, a imaće dva sprata i podzemnu garažu. Ovakav objekat već posotoji u Beogradu na Čukarici.

Lidl na Limanu imaće i podzemnu garažu

Dolazak na tržište Srbije najavili su i ruski Mere i crnogorski Voli, ali za sada nema informacija kada bi mogli da dođu u Novi Sad.

Nikola Bilić

10 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Јован
14/04/2021 11:40

Dobro je, otvarenje tolikih fabrika je boljitak za sve građane.

kikiriki
14/04/2021 12:14

Jeeeeeeeee, idemo u shopping …..

Stevan
14/04/2021 12:17

Sve je to lepo samo neznan za koga.Sa ovim primanjima nemamo više ni za komunalije,poreze,nesmemo ni da umremo,skupi troškovi sahrane..Naše je sada samo da klimamo glavom kao sodarski K O Nj.

Novosađanka
14/04/2021 13:19

Sve je to super, ali od ovih plata i minimalaca u sred pandemije ko će da kupuje???

Đape
14/04/2021 13:23

Dechatlon je francuski.

ups
14/04/2021 16:02

Decathlon S.A. is a French sporting goods retailer
Dakle nije nemacki.

Simeon
14/04/2021 20:14

Sve srpski brendovi.

Slađana
15/04/2021 14:56

Znači, male radnje koje drže naši građani odlaze u prošlost. Mi postajemo robovi velikih sistema. Svaka čast na patriotizmu. Hvala vam!

Kraka
15/04/2021 17:05

Pa moj Stevane, tebi je to tek sad palo na pamet? Gde si bio pre 10 godina kad nismo imali ni za leba?

Јована
12/05/2021 02:17
Reply to  Kraka

Sta lupas ti, pre 10 godina nisi imao za hleb? Hde si ti ziveo pre 10 godina? Potpuno je isto. Samo sto pre 10god nismo inali diktaturu, a sad imamo. I predsednik nas nije vredjao i ponizavao javno. A kvalitet zivota apsolurno isti