I u ovoj godini, PerSu marketi nastavljaju svoju misiju – podrška zajednicama u kojima posluju. Osluškujući neprekidno potrebe, brige, želje i nade svojih komšija, rukovodstvo kompanije kroz komunikaciju sa svojim zaposlenima širom Vojvodine, identifikuje najveće prioritete i pokreće akcije u kojima pomažu onima kojima je podrška potrebna.

Ovog puta, PerSu marketi su pripremili poklon pakete za najstarije žitelje opštine Žablja, one sa najmanjim penzionim primanjima. Poklon paketi sadrže veliki broj proizvoda osnovnih životnih namirnica.

„Naše komšije su naša briga! Kao i uvek rado demonstriramo da oni nisu samo naši kupci. Oni su deo naše porodice. Svakodnevno smo deo njihovog života i oni našeg“, naglašavaju iz kompanije PerSu.

Iz kompanije dodaju i to da ovo nije samo način da pomognu svojim komšijama kroz poklon pakete, već pre svega da im pošalju poruku da uvek mogu da računaju na PerSu markete. Ujedno se nadaju i da će u budućnosti biti sve manje potreba za ovom vrstom podrške, te da će njihove komšije živeti bez egzistencijalnih problema, a da će oslonac koji pružaju zajednicama u kojima posluju biti usmeren na oblasti kulture, sporta i rekreacije.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vojna
04/03/2021 15:03

Jako lep gest, za svako postovanje. PerSu je market koji i ja volim. Sve najbolje vam želim.