Vodeća domaća građevinska firma, Galens Invest, i inovativna srpska kompanija, Strawberry energy pokrenule su projekat koji podiže svest o značaju očuvanja životne sredine i korišćenju obnovljivih izvora energije. U sklopu pomenutog projekta rezidencijalni kompleksi kompanije Galens širom Srbije i Novog Sada biće oplemenjeni Strawberry Pametnim Klupama. 

Razumevajući potrebe modernog i užurbanog stila života, kompanija Galens Invest pružiće svojim stanarima napredne i održive digitalne servise i na taj način unaprediti život na otvorenom. Od danas tu privilegiju da dobije prvu u nizu pametnu klupu ima novosadski Kraljev park.

Da se prisetimo, pametna Klupa je inovativno tehnološko rešenje kompanije Strawberry energy za potrebe rezidencijalnog življenja budućnosti. Napajan solarnom energijom, ovaj moderni urbani mobilijar pruža uslugu besplatnog punjenja mobilnih uređaja, putem USB priključaka kao i wireless (bežičnih) punjača. Pored ove funkcije, Strawberry Pametna Klupa sakuplja podatke o količini CO2, nivou buke, vlažnosti vazduha, temperaturi i vazdušnom pritisku u okruženju, a svi ti  podaci dostupni su u realnom vremenu putem besplatne aplikacije.

Promo

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
30/11/2020 08:30

U tom Kraljevom parku nema ni Kralja ni ljudi. Kompleks poluprazan.