Svedoci smo razvoja Novog Sada kao grada. Kao metropola u koju se na godišnjem nivou sliva veliki broj ljudi kako zbog posla, studija ili neki drugih pobuda naš grad postaje pomalo tesan za saobraćaj i normalno funkcionisanje.

On menja svoj izgled svakom građevinskom sezonom, dobija nove stambene jedinice i postaje atraktivan i prepoznatljiv po svojim građevinama i turističkim atrakcijama. Sve ovo ima svoje prednosti ali i mane. Jedna od njih sa kojom se svakodnevno suočavamo jeste manjak parking mesta. Savremeno vreme i mogućnost lakog i povoljnog dolaska do automobila doprinela je stvaranju i produbljivanju ovog problema.

Kompanija „Galens invest“ je uvek bila rešena da stane na put ovom problemu. Rešenje leži u planskoj organizaciji broja stanova u objektu i obezbedjivanju više od dovoljnog broja garažnih i parking mesta za svakog korisnika. U većini stambenih objekata izgrađenim od strane kompanije „Galens invest“ imate priliku da vidite podzemne garaže i parkinge oko zgrade koji obezbeđuju kako dovoljan broj garažnih mesta za sve stanare tako i za ona fizička lica i kompanije kojima je potreban parking u određenom delu grada koji im je na raspolaganju.

U pojedinim „Galens invest“ objektima i dalje postoji ograničen broj garažnih mesta slobodnih za kupovinu. Dodatnu notu komfora života u Novom Sadu dobijate činjenicom da vaš ljubimac na četiri točka ima svoje mesto i da vi bez obzira na vremenske uslove možete mirno da spavate. Od prvog dana poslovanja ova kompanija se trudi i ima za cilj samo jednu stvar, a to je zadovoljstvo krajnjeg korisnika i omogućavanje komfornog života.

Promo

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Kristijan
22/12/2020 16:38

Pa šta uradite po tom pitanju u Veselina Masleše 32 i 32a. 98 stanova na 13 parking mesta i 10 garaža?

Duda
23/12/2020 11:15

Galen zapose

Duda
23/12/2020 11:15

Galen zaposeo ceo Novi sad. Strašno.