Kako smo nedavno pisali, Radnička ulica prolazi svojevrsnu građevinsku transformaciju. Ova atraktivna lokacija slovi za najprestižniju ulicu Novog Sada. Jedan od projekata koji će pomeriti lestvicu kvaliteta života u ovom delu šireg centra, jeste R2 Residence.

Ovaj stambeno poslovni kompleks nalaziće se na samom početku Radničke ulice. Blizina Spensa, suda ali i drugih važnih objekata koji se nalaze u okolini izazvala je veliku potražnju. Kako nam je rečeno od izvora koji učestvuje u realizaciji ovog projekta, čak 70 odsto stanova je prodato, a da render finalnog izgleda R2 Residence još uvek nije predstavljen javnosti.

City gradnja je preduzeće koje uživa poverenje svojih kupaca. Povod za to su kvalitetni materijali, poštovanje rokova i izbor odličnih lokacija. Mnogi koji su već sarađivali sa ovom kompanijom ponovo kupuju stanove u objektima koje gradi City gradnja, što je slučaj i sa novim kompleksom na adresi Radnička 2.

Po urbanističkom planu najviši deo brojaće do dvanaest etaža, dok će ostali odelovi kompleksa imati između sedam i devet spratova. Predviđeno je da kompleks bude stambeno poslovne namene, gde će se pored stanova i kancelarijskog prostora nalaziti i lokalu u uličnom novu.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Мики
05/12/2020 10:01

Каква иронија да у Радничкој улици живи буржоазија.