Danas je važnije nego ikad imati dobro osmišljen nastup na društvenim mrežama. Sva pažnja usmerena je na Fejsbuk i Instagram. Da li je fokus vašeg poslovanja tamo gde je ciljna grupa? Iskoristite potencijal koji se krije u sponzorisanom oglašavanju i dođite do velikog broja potencijalnih potrošača. Promenite strategiju ili potražite savet stručnjaka. Agencija NS Promo Team već jedanaest godina uspešno kreira, osmišljava i realizuje uspešne marketinške kampanje na društvenim mrežama.

Analiza je prvi korak

Kada je na okupu pravi tim ljudi, onda je za određenu ciljnu grupu svaki proizvod i svaka usluga prava. Pre nego što dobijete predlog rada, tim agencije će za vas uraditi detaljnu analizu trenutnog stanja na društvenim mrežama i postaviti jasne ciljeve vašeg digitalnog prisustva. Reći će vam šta o vama misle vaši kupci, a kako je pozicionirana vaša konkurencija. Pronaći će šta je ono što najviše zanima vašu ciljnu grupu. Kvalitetan sadržaj će biti u fokusu, što će indirektno dovesti do povećanje prodaje.

Objave koje trenutno imate ne zavređuju pažnju ciljne grupe?

Da biste se izdvojili potrebno je da budete smeliji, drugačiji i brži. Kopirajteri agencije NS Promo Team će probuditi emociju i povećati interesovanje za to što imate da kažete o svom proizvodu ili usluzi. Osmisliće objave koje će privući nove pratioce, povećati broj lajkova i upita u inboks. Izazvaće akciju, reakciju i znatiželju. To je ono što vam je potrebno.

Vašem biznisu će u potpunosti biti posvećen ceo tim

Od analitičara, preko kopirajtera, specijaliste za sponzorisano oglašavanje do dizajnera. Konstantno ulažu i razvijaju se. Trude se da kreativnost bude njihov identitet, a ujedno i pečat svega što rade. Fokusirani su na vaš uspeh. Zašto? Vaš uspeh je i njihov.

Imate svoj biznis i želite da iskoristite potencijal internet marketinga? Kontaktirajte NS Promo team, besplatno će vam uraditi analizu dosadašnjeg nastupa i odrediti pravac daljeg razvoja. Njihove ponude i cene možete pogledati na linku.

NS Promo Team

Njihovi životi nisu uobičajeni. Nekada rade iz kancelarije, a nekada iz bašte, dvorišta, njive, šume, prodavnice ili tržnog centra. Traže inspiraciju na najkreativnijim mestima, onim koja im daju nesvakidašnje ideje i novu energiju. Sastanci sa klijentima i statistički podaci iz Ads manager-a nam pokazuju da su na pravom putu.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments