Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 5°C.

Danas oblačno sa kišom, ponegde susnežica, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni u košavskom području, a u ostalim predelima istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 3°C u Užicu do 7°C na jugoistoku Banata. Uveče kiša i susnežica, ponegde vlažan sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 4°C.

U Beogradu oblačno sa kišom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h oko 2°C. U Nišu oblačno i relativno toplo sa kišom povremeno. Vetar umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna 9°C.

U Užičkom regionu oblačno sa kišom i susnežicom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 5°C. Na Zlatiboru i Tari sa snegom i 0°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu oblačno sa kišom, a na vrhu Fruške gore sa susnežicom. Vetar slab umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h oko 3°C. U Subotici oblačno sa kišom. Vetar slab severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h oko 3°C.

Foto: Pexels

Vreme narednih dana

U sredu pretežno oblačno i u većini predela suvo. Moguća je ređa pojava kratkotrajne kiše i susnežice, a u centralnim i južnim predelima su mogući kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 3°C. U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije. U petak i za vikend subotu oblačno i hladnije sa susnežicom i snegom.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments