Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Sutra se, posle dvodnevne pauze koja je iskorišćena za distribuciju vakcina i dezinfekciju prostora, nastavlja vakcinacija u hali 1 Novosadskog sajma.

Kako je u jutrošnjem uključenju u Jutarnji program Radio-televizije Srbije, rekao Gradonačelnik Miloš Vučević, do sada je vakcinisano 25.000 naših sugrađana,a prijavljeno je njih oko 44.000.

Naš cilj je da što pre stignemo do 100.000 vakcinisanih Novosađana

Uključenje u jutranji program RTS-a

– Naš cilj je da što pre stignemo do 100.000 vakcinisanih Novosađana, to je procena epidemiologa. U tom trenutku bi mi mogli da kažemo , računajuči one koji su preležali koronu, da imamo jednu stabilniju epidemijsku situaciju – Izjavio je Vučević za RTS

On je u ovom uključenju govorio i o februarskoj nagradi, ali i o novcu koje će grad dodeliti bebama koje su rođene na dan grada. 

Autor: Nikola Bilić

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Smiki
31/01/2021 21:45

Manje značajno,ali ipak važno. Prijavila sam se za 3 proizvođača vakcine, a u pozivu i saglasnosti koju treba da predate popunjenu i potpisanu nije navedeno koju ću vakcinu primiti.Za mene je obaveštenje Gradonačelnika veoma šturo, kao i vaša vest.Koje se to vakcine primaju od 01.februara 2021.godine?