Državni posao od 11. februara na SuperStar TV

       

Humoristički igrani serijal “Državni posao“ od ove godine donosi mnogo novina jer se najomiljeniji arhivatori u Srbiji “sele“ na SuperStar TV gde ih od ponedeljka, 11. februara, očekuje sasvim novi izazov – digitalizacija.

U novoj radnoj jedinici i potpuno izmenjenom okruženju, u kom su jedino “preživeli“ stari rešo i plavo lonče na tufne, Čvarkova, Torbicu i Boškića očekuju nove komične situacije koje će se emitovati svakog radnog dana u 18 i 15 časova na kanalu SuperStar TV mts televizije.

“SuperStar TV se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji, te je saradnja sa jednim od naših najpopularnijih humorističkih serijala bila sasvim logičan potez. Nove epizode „Državnog posla“ biće pravo osveženje za sve gledaoce, a ceo serijal dodatno će upotpuniti najkvalitetniji filmski i serijski program koji SuperStar TV ima u ponudi“, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Slavni trojac Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Nikola Škorić (Dragan Torbica) i Dejan Ćirjaković (Boškić) najavljuju još zabavnije epizode u “modernizovanom“ serijalu, kao i brojne dogodovštine vezane za uvođenje digitalizacije u administraciju, a samim tim i u “Državni posao“.

Opisujući svakodnevnicu na duhovit i satiričan način, glavni protagonisti već godinama su omiljeni junaci u mnogim domovima širom Srbije, pa i regiona, te svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se sada snaći u digitalnoj eri i svemu što ona donosi. Jedino što može da se pretpostavi je da će neko i dalje iz “opravadnih“ razloga kasniti na posao, da će se nastaviti prodaja pilića cverglana, kao i žal za zavičajem i prošlim vremenima, dok će neko “smušeno“ pokušavati da ubedi ostale kako je modernizacija ipak dobra i neophodna.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments