“E-Gimnazija” osvojila pet zlatnih medalja i pehar Novosadskog sajma

       

U okviru Sajma obrazovanja “Putokazi” koji se održava u Novom Sadu, potvrdu za kvalitet svog rada “E-Gimnazija“ dobila je osvojivši čak pet zlatnih medalja kao i pehar Novosadskog sajma, a nagrade su uručene u okviru svečanosti na dan otvaranja.

Gimnazija za koju se sve više odlučuju mladi sportisti je Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija”  koja pruža posebno prilagođen tretman učenicima, prilagođen njihovim sportskim obavezama. Pored toga ova gimnazija sportistima pruža kvalitetno i moderno obrazovanje u najboljim uslovima.“Meridiana – E-Gimnazija”  je zajednički projekat Sportskog kluba “Meridiana” i Privatne Gimnazije “E-Gimnazija” iz Novog Sada. Obe institucije u svom poslu predstavljaju primer uspešnog poslovanja u sportu i školstvu u Srbiji. Neguje se pedagoški rad, rad sa talentima i svake godine obe institucije beleže napredak u radu sa uspešnim sportistima i učenicima.

Za osmake koji više sebe vide u svetu informacionih tehnologija, pravi izbor je opšti smer E-Gimnazije. Ovaj smer predstavlja prozor u profesiju budućnosti, s obzirom na to da je oblast informacionih tehnologija u ekspanziji. Učenicima je na raspolaganju cyber-room gde dežurnim stručnjacima mogu da postave pitanja u vezi sa informatikom, kao i da iznesu informatičke probleme, sofrverski prilagode svoj laptop, koriste internet i sve što im treba kako bi što više napredovali u ovoj oblasti.

Učenici obe gimnazije imaju na raspolaganju i širok spektar izbornih predmeta, koji su prilagođeni tako da zadovolje svačija interesovanja i senzibilitet.

Izvor: Delta

Komentari: