Kviz Mladi pitaju održaće se 1. marta u 18 časova u Galeriji Matice srpske, Trg galerije 1.

Кviz se održava u okviru izložbe Mladi biraju – izložbe čiji autori su novosadski srednjoškolci. Ovom prilikom će mladi kustosi izložbe, učenici gimnazija “Isidora Sekulić” i “Jovan Jovanović Zmaj”, srednje škole za dizajn “Bogdan Šuput” i srednje ekonomske škole “Svetozar Miletić” – Miloš Broćeta, Maksim Vojvodić, Arijana Davidović, Lola Кostić, Marija Murgaški, Teodora Nikodijević, Ivana Nikolić, Sofija Petrović, Andrea Poljak, Milica Stevanović i Anica Čerevicki – proveriti vaše znanje i poznavanje izložbe Mladi biraju.

Pre početka kviza biće održano kustosko vođenje kroz izložbu kako bi publika imala priliku da čuje nešto više o temama i umetničkim delima koje su mladi odabrali, a novostečena saznanja će im biti potrebna prilikom odgovaranja na pitanja u kvizu. Nakon kratkog obilaska izložbe Mladi biraju učesnici kviza (posetioci) će, podeljeni u ekipe, proveriti svoje znanje, a članovi ekipe sa najviše poena dobiće mali poklon.

Кako biste učestvovali u kvizu trebate da okupite ekipu od najviše pet ljudi, da smislite naziv za svoju ekipu i prijavite se do 1. marta do 12 sati na fejsbuk stranici Galerije. Za prijavu ekipa i sve dodatne informacije možete se obratiti Miroslavi Žarkov na 060 3933 422 i 021 4899 017.

Takođe, tokom večeri svi posetioci moći će da uživaju i u OPENS zoni gde ih očekuje tim omladinskog kluba OPENS sa različitim igrama.

Izložbu Mladi biraju možete pogledati do 24. marta.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments