Omladina sa Adica uz podršku Centra za omladinski rad organizuje turnir u fudbalu “Adice 2018” koji će se održati 1. septembra sa početkom u 12 časova na košarkaškom terenu na Adicama.

Turnir se igra sa 3+1 igrača uz maksimalno 2 izmene. Prijave su do 31. avgusta, a svi zainteresovani mladi mogu se prijaviti putem mejla igor.stojilovic@czor.org.

Za ekipe koje osvoje jedno od prva tri mesta obezbeđene su medalje, a biće dodeljene i druge nagrade. Pored Centra za omladinski rad, mladi sa Adica su za ovaj poduhvat dobili podršku i od drugih saradnika i prijatelja ove ideje kao što su organizacija “Čepom do osmeha” i drugi.

Turnir se organizuje u okviru projekta “Mobilni omladinski klub” i “Fun park – fun starts here“, a koji podržavaju Valderns Barn fondacija iz Švedske i OPENS 2019 Evropska prestonica mladih.

Cilj ovog projekta jeste da kreira zabavne i kreativne aktivnosti u sigurnom i bezbednom prostoru bez alkohola u prigradskim naseljima grada Novog Sada: Adice, Klisa, Bangladeš, gde se inače ne organizuju takve aktivnosti. Pored ovakvih aktivnosti Centar za omladinski rad organizuje edukacije o prenosivim veštinama i IT kompetencijama.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments