Poziv volonterima da se prijave na “TaktFest 2018”

       

Počele su prijave za volontiranje na ovogodišnjem Tradicionalnom Akustičnom Kompozitorskom Takmičenju – TaktFest.

TaktFest biće održan sedmi put od 25. do 26. avgusta u Novom Sadu, a cilj festivala je promocija autorske, akustične muzike mladih izvođača i muzičkih grupa.

U ovoj fazi organizacije, organizatorima su  neophodni volonteri, a prijave za volotiranje na TAKT festu traju do 12. juna. Zainteresovani se mogu prijaviti na zvaničnom sajtu festival popunjavanjem formulara na ovom linku.

’’Želimo da ove godine kroz volonterski program aktiviramo mlade od 18 do 30 godina. Tokom projekta biće organizovane obuke i radionice koje će mladima pružiti šansu da kroz rad steknu iskustvo u organizaciji javnog događaja. Volotneri će biti podeljeni u tri tima: marketing, tehnička pitanja i organizaciona pitanja. Za najbolje volontere pripremljene su  i simbolične nagrade’’, najavljuju organizatori.

“TaktFest 2018” održaće se u Kulturnom centru LAB, Dr. Hempta 2, Novi Sad. Detaljnije informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu festivala, ili dobiti putem telefona 0637334892 i mejla [email protected] Osnivač i organizator festivala je Asocijacija Kulturanova.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: