Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, “Promil do kraja”, “Aladin leteći ćilim”i “Leptir”.

Arena Cineplex

Film “Promil do kraja”, reditelja Fred-a Wolf-a u glavnim ulogama Selma Hayek, Alec Baldwin, Joe Manganiello možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Urnebesna komedija sa najboljim holivudskim komičarima Alekom Boldvinom, Selmom Hajek i Džoom Manđanijelom u glavnim ulogama! Imućni bračni par Frank i Nensi (Boldvin i Hajekova) odvode ćerku na prestižni koledž, da bi sutradan saznali da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke.

Film “Promil do kraja”, možete pogledati u terminimu od 20:15, 22:05 po ceni od 350 rsd.

 

Cineplexx Promenada

Film “Aladin leteći ćilim”, crtani film koji će oduševiti sva vaša čula, a možete ga pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada..

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom.Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač.

Film “Aladin leteći ćilim”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Leptir”, reditelja Michael Noeru glavnoj ulozi Charlie Hunnam, Rami Malek, Tommy Flanagan.

Hey you bastards I’m still here – legendarna je rečenica iz filma LEPTIR  iz 1973. godine. Rimejk  je baziran na klasiku Henrija Charriera poznatog kao Leptir, koji je lažno optužen za ubistvo i osuđen na doživotni zatvor.

Henri „Papillon” Šarije je sitni kriminalac, pogrešno uhapšen  i optužen za ubistvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj zatvorskoj  koloniji na Đavoljem Ostrvu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim kriminalcem  Lujem  Degom (Rami Malek), koji u zamenu za zaštitu pristaje da finansira njegov  beg.

Film “Leptir”, prikazuje se u terminima od  18:00 , 20:30 i u 23:00 po ceni od 400 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa SineStar Big možete pogledati OVDE.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments